Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 88-82: Αποχώρησαν ηττημένοι οι Πειραιώτες

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

22 Οκτωβρίου 2021 22:07
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 88-82: Αποχώρησαν ηττημένοι οι Πειραιώτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν καταπληκτικός, όμως ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύθηκε την απουσία των τριών πενταδάτων της ΤΣΣΚΑ και έφυγε από τη Μόσχα ηττημένος με 88-82 για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε χωρίς τον βασικό της σούτινγκ γκαρντ (Μάριους Γκριγκόνις), χωρίς τον βασικό της πάουερ φόργουορντ (Τόκο Σενγκέλια) και χωρίς τον βασικό της σέντερ (Νίκολα Μιλουτίνοβ), ο Ολυμπιακός πίστεψε ότι μπορούσε να την κερδίσει, έκανε καταπληκτική πρώτη περίοδο, στο τέλος όμως αποχώρησε ηττημένος από τη Μόσχα (88-82) σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

ολυμπιακός σλούκας τσσκα μόσχας

Οι Πειραιώτες έκαναν πολύ άσχημο δεύτερο δεκάλεπτο, πάτησαν το γκάζι στο τρίτο και με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ μείωσαν στους τρεις (66-63) στο ξεκίνημα του τέταρτου, εκεί όμως δέχθηκαν ένα επί μέρους 12-3 που τους έκοψε οριστικά τα πόδια. Ο ομογενής γκαρντ έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ και έκανε ρεκόρ καριέρας με 32 πόντους, από εκεί και πέρα όμως ουδείς βρέθηκε σε υποφερτή κατάσταση. Ο Γουίλ Κλάιμπερν ήταν η αρχή και το τέλος για την ΤΣΣΚΑ, ο παίκτης που διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα, με τους Λούντμπεργκ - Μπολόμποι να τον ακολουθούν σε μια συνολικά πολύ καλή βραδιά για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο mvp

Συγκλονιστική εμφάνιση από τον σούπερσταρ Γουίλ Κλάιμπερν. Ο Αμερικανός έβαλε 29 πόντους (6/8 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 8/8 βολές), γέμισε τη στατιστική του με 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και επτά κερδισμένα φάουλ σε 32 λεπτά, διαλύοντας σχεδόν κάθε αμυντικό πλάνο του Ολυμπιακού την βραδιά που η ομάδα του τον είχε περισσότερη ανάγκη από ποτέ.

Ο αδύναμος κρίκος

Αρκετοί υστέρησαν απόψε, σίγουρα όμως ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν εκείνος που πήρε πολύ χρόνο και απογοήτευσε. Ο Αμερικανός είχε μόλις 5 πόντους (2/9 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 1/2 βολές), ένα ριμπάουντ, δύο ασίστ και ένα λάθος σε 17:28. Μόλις 12:35 έπαιξε ο Κώστας Σλούκας, που μπήκε στη δεύτερη περίοδο, την έπαιξε όλη και γύρισε για τα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share