Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίαμβος για τη Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε 2-0 τη Χάλεπ και πέρασε στα ημιτελικά του Kremlin Cup

Μεγάλη επιτυχία!

22 Οκτωβρίου 2021 18:09
Θρίαμβος για τη Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε 2-0 τη Χάλεπ και πέρασε στα ημιτελικά του Kremlin Cup
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη εμφάνιση για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν σαρωτική κόντρα στην Σιμόνα Χάλεπ, επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και πανηγύρισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Kremlin Cup.

Η Μαρία θα παίξει στον ημιτελικό του Σαββάτου (14:00,με την Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα (Νο37) η οποία επικράτησε με 2-0 της Σαμπαλένκα, ενώ αυτός θα είναι ο 7ος ημιτελικό της Σάκκαρη κατά την διάρκεια του 2021.

Η 26χρονη είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό τένις και έβγαλε αντίδραση όταν η Χάλεπ προσπάθησε και πάλι να μπει στην διεκδίκηση του ματς.

Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στους 4 του US Open - «Είμαι άφωνη, δεν ξέρω τι να πω»

Η Σάκκαρη κατέκτησε το πρώτο σετ σε μόλις 57 λεπτά, ενώ με την ίδια φόρα ξεκίνησε και το 2ο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προηγήθηκε ακόμα και 5-1, ενώ είχε την ευκαριά στο 7ο game να τελειώσει την υπόθεση νίκη.

Ωστόσο, η Χάλεπ ξεκίνησε την αντεπίθεση της, και μείωσε σε 5-4, εκμεταλλεύοντας τα λάθη της συμπατριώτισσα μας. Ωστόσο, η Σάκκαρη, δεν ήθελε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και στο 10ο game κατάφερε να πάρει το παιχνίδι και παράλληλα την πρόκριση για τα ημιτελικά του Kremlin Cup.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share