Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022

Τα παίρνει πίσω ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά το σάλο: «Η δήλωση μου πήρε διαφορετική κατεύθυνση»

Στηρίζω τα θύματα κάθε μορφής βίας

21 Οκτωβρίου 2021 15:23
Τα παίρνει πίσω ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά το σάλο: «Η δήλωση μου πήρε διαφορετική κατεύθυνση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με το ελληνικό #MeToo, ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση μέσω Twitter.

Τα επίμαχα λόγια του Έλληνα Ολυμπιονίκη ήταν «εάν, εάν υπήρξαν περιστατικά - δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι– μεμονωμένα, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει κάποιον αθλητή που είναι στην επιφάνεια κι έχει τα “φώτα” πάνω του ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιου είδους τέτοιο παράπονο, ό,τι και αν σημαίνει αυτό».

Λευτέρης Πετρούνιας για #metoo: «Δεν έχω δει κάποιον αθλητή που έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο»

Πριν από λίγο, στον λογαριασμό του στο Twitter είπε πως τα όσα είπε πήραν άλλη κατεύθυνση από αυτά που πρεσβεύει και στηρίζει όποιον έχει πέσει θύμα οποιασδήποτε μορφής βίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Η δήλωση μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβευω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος.

Η στήριξη μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη. #Πετρουνιας #metoo».

FIFA WORLD CUP QATAR 2022

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share