Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Παναγιώτης Μουχτούρης

Θλίψη!

21 Οκτωβρίου 2021 14:34
Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Παναγιώτης Μουχτούρης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αγαπημένος σε όλους «Πέρυ», ένα από τα καμάρια του Πανιωνίου, δεν είναι πια εδώ.

Εδώ και καιρό τα δυσάρεστα νέα στο μπάσκετ και γενικότερα στη ζωή είναι πολύ περισσότερα από τα ευχάριστα.

Τις τελευταίες ώρες τα δυσάρεστα έγιναν ακόμη πιο πολλά από την στιγμή, που έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Μουχτούρης, παλαίμαχος σέντερ του Πανιωνίου και του Πρωτέα Αθηνών, και ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Ιστορικού.

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Παναγιώτης Μουχτούρης

Ο «Πέρυ», όπως οι περισσότεροι τον ήξεραν και τον έλεγαν, ταλαιπωρήθηκε πολύ τον τελευταίο καιρό και πριν από λίγες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή. Ηταν αγαπητός σε όλους στον χώρο του μπάσκετ και ο χαμός του σκόρπισε απέραντη θλίψη, ειδικά στο «σπίτι» του, που ήταν ο Πανιώνιος και η Νέα Σμύρνη.

Πέθανε η Μαρία Αγαθαγγελίδου

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο η 75χρονη δημοτική σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Αγαθαγγελίδου, εκλεγμένη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με την παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου. Ενώ, ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της 33χρονης Παναγιώτας Τσαούση από τη Στράτο, που ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στην Πτολεμαΐδα.

Η Μαρία Αγαθαγγελίδου γεννήθηκε στη Δράμα, σπούδασε αγγλική φιλολογία στο ΑΠΘ και εργάστηκε στη δημόσια εκπαίδευση. Μεταξύ άλλων, αποσπάστηκε στα ελληνικά σχολεία της Λιβύης, ξεκίνησε συστηματική αρχειακή έρευνα για τον ελληνισμό της Βόρειας Αφρικής, εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, ενώ υπήρξε συντονίστρια εκπαίδευσης στα σχολεία ελληνικής γλώσσας Αυστραλίας και Ν.Ζηλανδίας. Από το 2015 ήταν δημοτική σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share