Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γαλλία: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της Νιμ

Κατηγορείται για συνεύρεση με ανήλικες ιερόδουλες

19 Οκτωβρίου 2021 16:31
Γαλλία: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της Νιμ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπλεξίματα με τον νόμο αντιμετωπίζει ποδοσφαιριστής της Νιμ -ομάδα Β' κατηγορίας στη Γαλλία- ο οποίος κατηγορείται για συνεύρεση με ανήλικες ιερόδουλες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RMC, ο παίκτης, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό συνελήφθη από τις Αρχές, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι ιδιαίτερα σοβαρές. Ωστόσο θύμα κλοπής έπεσε ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στο τμήμα το απόγευμα της Δευτέρας, γεγονός που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί απέναντι στην Αζαξιό για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο παίκτης κατήγγειλε ότι εκλάπη το πολυτελές αυτοκίνητό του το Σαββατοκύριακο, με την αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη δύο νεαρών γυναικών ηλικίας 17 ετών. Τα κορίτσια παραδέχτηκαν την κλοπή, αλλά ομολόγησαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τον εν λόγω παίκτη. Λόγω της ηλικίας των νεαρών γυναικών που συνελήφθησαν, ξεκίνησε έρευνα εναντίον του παίκτη που εξετάζουν εάν είχε σχέση επί πληρωμή με τις ανήλικες.

 Γαλλία: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της Νιμ

Σύλληψη 18 πρώην παικτών του NBA για απάτη 4 εκατ. δολαρίων

Δεκαοχτώ πρώην παίκτες του NBA συνελήφθησαν σήμερα Πέμπτη στις ΗΠΑ, με την κατηγορία πως εξαπάτησαν το σύστημα Υγείας και Ασφάλισης του NBA, με το ποσό που φέρονται να απέσπασαν ανέρχεται σε 4 εκατ. δολάρια. Ενώ συνελήφθη και ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης.

Ο φάκελος των κατηγορούμενων περιλαμβάνει τους:

Μιλτ Παλάσιο, ο Ρούμπεν Πάτερσον, ο Τζαμάριο Μουν, ο Σι Τζέι Γουάτσον και οι Σεμπάστιαν Τέλφερ, Αντουάν Ράιτ, Ντάριους Μάιλς, Έντι Ρόμπινσον, Γκρέγκορι Σμιθ, Γκλεν Ντέιβις, Τέρενς Γουίλιαμς, Άλαν Άντερσον, Τόνι Άλεν, Σάνον Μπράουν, Γουίλ Μπάινουμ, Μέλβιν Έλι, Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς, Τόνι Ρότεν.

Μάλιστα, τέσσερις από τους παίκτες, ο Μιλτ Παλάσιο, ο Ρούμπεν Πάτερσον, ο Τζαμάριο Μουν και ο Σι Τζέι Γουάτσον είχαν θητεύσει και σε ελληνικές ομάδες.

Οι κατηγορίες

Οι πρώην παίκτες του NBA κατηγορούνται για «συμμετοχή σε συνωμοσία απάτης κατά του συστήματος υγείας, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το NBC, οι 18 κατηγορούμενοι έδιναν στη Λίγκα πλαστές αποδείξεις για ιατρικές και οδοντιατρικές δαπάνες στις οποίες δεν υποβλήθηκαν ποτέ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share