Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0: Εύκολη νίκη στο ΟΑΚΑ

Ιδανικό ντεμπούτο Γιαννίκη

17 Οκτωβρίου 2021 22:47
ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0: Εύκολη νίκη στο ΟΑΚΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΑΕΚ αναμετρήθηκε με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με την Ένωση να επικρατεί με 3-0, χάρη στα γκολ των Αραούχο στο 24', Τσούμπερ στο 78' και Βράνιες στο 80ο λεπτό.

Η Ένωση δεν ενθουσίασε με την εικόνα της, ωστόσο ήταν ανώτερη από τον Ατρόμητο σε γενικές γραμμές και δικαίως επικράτησε των αξιομάχων Περιστεριωτών, στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ. Η Ένωση για κάποια διαστημάτα έβγαλε κάποια από τα στοιχεία που θέλει ο Γιαννίκης, ωστόσο πρέπει να προσθέσει διάρκεια στο παιχνίδι της.

Η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με κοντινό πλασέ του Αραούχο, έπειτα από γύρισμα του Λιβάι Γκαρσία με ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά στο 24ο λεπτό.

Η ΑΕΚ δεν ήταν πολύ καλή στο δεύτερο μέρος, ωστόσο καθάρισε σε διάστημα δύο λεπτών την υπόθεση νίκη. Αρχικά έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσούμπερ, ο οποίος στην πρώτη απόπειρα αστόχησε, με την εκτέλεση να επαναλμβάνεται ορθά, καθώς πδοοσφαιριστές και των δύο ομάδων ήταν μέσα στην περιοχή.

Ένα λεπτό μετά, ο Βράνιες χρίστηκε σκόρερ, έπειτα από γλυκιά εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από τα δεξιά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share