Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κύπρος-Μάλτα 2-2: «Ψυχρολουσία» στο 90+8′

Δείτε τα γκολ

11 Οκτωβρίου 2021 22:00
Κύπρος-Μάλτα 2-2: «Ψυχρολουσία» στο 90+8′
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κύπρος έφτασε πολύ κοντά στη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δέχτηκε γκολ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων από τη Μάλτα, με αποτέλεσμα το ματς της 7ης αγωνιστικής να λήξει ισόπαλο (2-2).

Έτσι, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου παρέμεινε στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς, όσους έχει και η Μάλτα. Ενώ Αρχική χαμός στην Εθνική Ελπίδων λίγες ώρες πριν το ματς με την Κύπρο!

Ο 28χρονος αμυντικός των φιλοξενούμενων, Ζαχ Μουσκάτ ισοφάρισε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 2-2, αποτέλεσμα που διατήρησε τους Κύπριους στην τελευταία θέση του γκρουπ με 5 βαθμούς, όσους έχει και ο σημερινός τους αντίπαλος.

Η ομάδα του Κωστένογλου, η οποία έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια από την περασμένη αγωνιστική, προηγήθηκε με τον Παπουλή στο 7΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τον Μουσκάτ στο 53΄.

Ο επιθετικός της Λουντογκόρετς, Πιέρος Σωτηρίου, στο 80΄ λεπτό της αναμέτρησης, μετά από ασίστ του Πίττα ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό νωρίτερα στην θέση του Ανδρέου, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους κι όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει, αλλά και πάλι ο Μουσκάτ στο 90΄+8 «τιμώρησε» την Κύπρο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Αναλυτικά για κάθε παίκτη

ΚΥΠΡΟΣ: Μιχαήλ, Ανδρέου (78’ Πίττας), Κώστας Σωτηρίου, Αντωνιάδης, Δημητρίου (86’ Ψάλτης), Ν.Ιωάνου, Κάστανος, Χάμπος Κυριάκου (79’ Γκόγκιτς), Παπουλής (86’ Παναγιώτου), Λοΐζου (60’ Κακουλλής), Π.Σωτηρίου

ΜΑΛΤΑ: Μπονέλο (82’ Γκαλέα), Μουσκάτ, Πέπε, Μποργκ (57’ Σο), Κομεντζούλι, Τέουμα, Καρουάνα (46’ Πιζάνι), Ατάρντ, Εμπόνγκ (70’ Ντίμεχ), Γκρεχ (70’ Ντεγκαμπριέλε), Μοντεμπέλο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share