Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης!

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ήταν μόλις 31 ετών

5 Οκτωβρίου 2021 10:28
Σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η μέρα, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τα όσα αναφέρει η Αστυνομία, ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του στην Καλαμαριά δίχως να έχει σφυγμό, ενώ ούτε η μεταφορά του στο νοσοκομείο μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής. Διεξάγεται προανάκριση αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι έφυγε από «ασφυχτικό θάνατο με χρήση ty rap», δηλαδή με την χρήση λουριών μίας χρήσης.

Ο Νίκος Τσουμάνης έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι, ομάδα από την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της. Παράλληλα, στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Βόλος: Πέθανε από κορωνοϊό 56χρονος ανεμβολίαστος επιχειρηματίας!

Κορωνοϊός: Έχασε την μάχη για τη ζωή 56χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο, ο οποίος νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ της Λαμίας , λόγω έλλειψης κλινών στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ο 56χρονος δεν ήταν εμβολιασμένος και τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που του δημιούργησε ο ιός.

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο του Βόλου, αρχίζει να γίνεται πιεστική αναφορικά με τα κρεβάτια της ΜΕΘ, τα οποία είναι γεμάτα, ενώ ανησυχίες εκφράζονται ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν καθώς οι μέρες προχωράνε προς το φθινόπωρο και οι άνθρωποι θα βρεθούν περισσότερο σε κλειστούς παρά σε ανοικτούς χώρους.

Βόλος: Πέθανε από κορβνοϊό 56χρονος ανεμβολίαστος επιχειρηματίας!

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο είναι ανεμβολιάστοι και αυτοί που βρίσκονται στην ΜΕΘ covid. Κάνουν έκκληση, κυρίως στους πολίτες μέσης ηλικίας να εμβολιαστούν, προκειμένου να προστατεύσουν τη ζωή τους από τον επιθετικό και σε πολλές περιπτώσεις θανατηφόρο ιό της Covid 19!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share