Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: 1-1 στο Περιστέρι

Πήρε βαθμό στο 88′ ο ΠΑΣ Γιάννινα

3 Οκτωβρίου 2021 18:26
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: 1-1 στο Περιστέρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Ο Ατρόμητος προηγήθηκε νωρίς και είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ αλλά δεν το έβαλε και ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε στο τέλος

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού στο 6′ ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Πίρσμαν και εκτέλεσε τον Λοντίγκιν για το 1-0. Στο 15′, μάλιστα, οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να βάλουν και δεύτερο γκολ αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σταμάτησε τον Καστεγιάνο δύο φορές.

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

Στο 21′ ήταν η σειρά του ΠΑΣ να πλησιάσει στο γκολ αλλά ο Πίριτς νίκησε τον Περέα στο τετ α τετ και στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε.

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος είχε μεγάλες ευκαιρίες με τους Κλωναρίδη και Νάτσο αλλά κανείς τους δεν έβαλε το δεύτερο γκολ και η τιμωρία ήρθε στο 88′, όταν ο Μίνα βρήκε τον Μορέιρα, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1.

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Γκαλβάο, Καρτάλης (61′ Νάτσος), Κλωναρίδης (75′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης (75′ Μπεντινέλι).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (82′ Παντελάκης), Πίρσμαν, Μορέιρα, Καραχάλιος (82′ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (65′ Μπρέμερ), Τριάδης(46′ Λώλης), Περέα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share