Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω μόνο τον πατέρα μου, ας γύριζα να πουλάω CD...»

Συνταράσσει με τα λόγια του ο Έλληνας σούπερ σταρ

24 Σεπτεμβρίου 2021 22:48
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω μόνο τον πατέρα μου, ας γύριζα να πουλάω CD...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνταράσσει για άλλη μια φορά με τα λόγια του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανέφερε πως θα έκανε τα πάντα, προκειμένου να έχει πίσω τον πατέρα του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, που έζησε όμορφες οικογενειακές στιγμές ξανά, μίλησε στην εκπομπή Pick N Roll της Cosmote TV, με μία ερώτηση να του θέτει ένα ιδιαίτερο δίλημμα. Συγκεκριμένα, αν είχε την επιλογή να ανταλλάξει το οτιδήποτε με το πρωτάθλημα που πήρε το καλοκαίρι ως παίκτης των Μπακς, θα το έκανε; Και αν ναι, τι θα ήταν αυτό.

«Ο πατέρας μου. Θα ήθελα πίσω τον πατέρα μου. Δεν υπάρχει σκέψη σε αυτό. Πάρτε τα όλα, να γυρίσω πίσω στα Σεπόλια και να πουλάω CD. Δεν με νοιάζει. Τον πατέρα μου θέλω. Επόμενη ερώτηση».

Η αποθέωση στον Γκάλη

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον «γκανγκστερ», και σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε στην συνέντευξή του, ήταν μία συνάντηση η οποία σήμαινε πάρα πολλά για εκείνον, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως κοιτώντας τον Νίκο Γκάλη στα μάτια, έβλεπε την… φλόγα στα μάτια του!

«Τον κοιτούσα στα μάτια κι έβλεπα τον γκάνγκστερ! Έβλεπα τη φλόγα στα μάτια του! Αν του έδινες μια μπάλα να παίξει εκείνη τη στιγμή, θα έπαιζε! Χωρίς τον κύριο Νίκο δεν θα υπήρχαν μπασκέτες στην Ελλάδα, δεν θα ξέραμε το μπάσκετ! Χωρίς τον Γκάλη δεν θα υπήρχε ο Βασίλης Σπανούλης, δεν θα υπήρχε o Παπαλουκάς και o Διαμαντίδης. Μιλήσαμε για μια ώρα, μου είπε την ιστορία του. Ανυπομονούσα να τον γνωρίσω.»

Στη συνέχεια, ο Greek Freak ρωτώθηκε για το γεγονός ότι καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς απευθυνόταν στον Νίκο Γκάλη ως «κύριο Νίκο» ή «κύριο Γκάλη», με τον Γιάννη να σχολιάζει ότι αυτό ήταν η ένδειξη του σεβασμού του προς τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

«Το κύριος Γκάλης ερχόταν από το σεβασμό. Τον σέβομαι, καθώς θα μπορούσε να είναι πατέρας μου! Τον σέβομαι για ό,τι έχει κάνει στο μπάσκετ, είναι από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών! Μην ξεχνάμε ότι είναι και Hall Of Famer. Ήμουν τρομερά αγχωμένος όλο το βράδυ όμως ένιωσα πολύ άνετα δίπλα του. Με βοήθησε πολύ, μου μοιράστηκε πράγματα που δεν έχει πει και μου έδωσε τον αριθμό του. Μου είπε όποτε χρειαστώ να τον πάρω τηλέφωνο και σίγουρα θα τον χρειαστώ και θα τον πάρω αρκετές φορές μέσα στη σεζόν».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share