Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα ατυχία για τον Κώστα Φορτούνη: Εμπλοκή σε τροχαίο

Μετά τον τραυματισμό του το... Όσκαρ ατυχίας συνεχίζεται

24 Σεπτεμβρίου 2021 16:07
Νέα ατυχία για τον Κώστα Φορτούνη: Εμπλοκή σε τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ατυχία «χτύπησε» για ακόμη μια φορά την πόρτα του Κώστα Φορτούνη, με τον «άσο» του Ολυμπιακού να εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με το notia.gr, το οποίο δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες, ο Φορτούνης τράκαρε με ένα μηχανάκι έξω από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, ο Φορτούνης είχε ανάψει φλας για να μπει στο γκαράζ του σπιτιού του και εκείνη τη στιγμή ένα μηχανάκι προσπάθησε να κάνει προσπέραση από τα δεξιά, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί ανάμεσα στο τζιπ του διεθνή άσου και σε ένα δέντρο.

Τροχαίο για τον Κώστα Φορτούνη

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον αναβάτη της μηχανής, ο οποίος δεν έχει τραυματιστεί.

Ο Κώστας Φορτούνης αυτή την περίοδο βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας από τον σοβαρό του τραυματισμό με τη ρήξη χιαστού και αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση προς το τέλος του έτους.

Το πένθος που έζησε πριν από λίγο καιρό

Στο πένθος είχε βυθιστεί πρόσφατα η οικογένεια του Κώστα Φορτούνη στα Τρίκαλα με τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να χάνει τον θείο του, Βαγγέλη, ο οποίος ήταν αδερφός του πατέρα του Σπύρου.

Ο Βαγγέλης Φορτούνης ήταν μάλιστα και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στην ιδιαίτερη πατρίδα του παίκτη των Πειραιωτών, έχοντας φορέσει τη φανέλα του ΑΣ Μετέωρα.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Μετέωρα

Το Δ.Σ. του ΑΣ Μετέωρα εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ευάγγελου Φορτούνη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ”

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Φορτούνη

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share