Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Super League: Βόλος - Ατρόμητος 3-0: Με τριάρα έμεινε μόνος του στην κορυφή

Πρώτος στη βαθμολογία!

23 Σεπτεμβρίου 2021 22:50
Super League: Βόλος - Ατρόμητος 3-0: Με τριάρα έμεινε μόνος του στην κορυφή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βόλος συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο ξεκίνημα της φετινής Super League επικρατώντας στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής και του Ατρόμητου με 3-0 με την ομάδα της Μαγνησίας να είναι μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας το απόλυτο έως τώρα.

Οι γηπεδούχοι του Αμπασκάλ με κορυφαίους τους Μπαρτόλο-Φερνάντες-Ροσέρο έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ ο οποίος στην επιστροφή του στη Μαγνησία έφυγε με μια βαριά ήττα και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε το ματς με 19 τελικές, οι πέντε προς την εστία και 2,67xgoals την ώρα που ο Ατρόμητος είχε επτά τελικές αλλά καμία προς την εστία του γκολκίπερ των γηπεδούχων ο οποίος πέρασε ένα ήσυχο βράδυ. Ωστόσο νωρίτερα Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισοπαλία με 0-0.

Και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο

Οι παίκτες του Αμπασκάλ ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Από το πρώτο λεπτό επέβαλλαν το ρυθμό τους και άρχισαν να απειλούν την εστία του Πίριτς με σκοπό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Δεν το κατάφεραν στο πρώτο 45λέπτο παρά το γεγονός ότι είχαν ευκαιρίες με τους Ροσέρο - Φαν Βέερτ.

Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο 45λεπτο όμως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του Βόλου να σκοράρουν και μάλιστα τρεις φορές.


 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share