Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μπέκαμ: Σαν σήμερα το ντεμπούτο του με τη Γιουνάιτεντ το 1992

Για το League Cup

23 Σεπτεμβρίου 2021 18:54
Μπέκαμ: Σαν σήμερα το ντεμπούτο του με τη Γιουνάιτεντ το 1992
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέρασαν 29 χρόνια, από τότε που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ένα 17χρονο -τότε- ταλαντούχο παιδί έκανε το ντεμπούτο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον αγώνα της κόντρα στην Μπράιτον για το League Cup.

Ο Άγγλος άσος, σαν σήμερα, στις 23 Σεπτεμβρίου του 1992 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα θα συμπεριλαμβανόταν στους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Ο Μπέκαμ, ενσωματώθηκε στις ακαδημίες των «κόκκινων διαβόλων» το 1991, ενώ στο περιβόητο ντεμπούτο του μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στο 60ό λεπτό, αντικαθιστώντας τον Αντρέι Καντσέλσκις.

Με τη Γιουνάιτεντ, ο Μπέκαμ κατάφερε να σημειώσει μία σπουδαία καριέρα με πολλές επιτυχίες και τρόπαια. Αποτέλεσε, δε, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Αυτό το γεγονός, συνέβαλε στην περαιτέρω εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστή, αλλά και ως προσωπικότητα, όταν ο Σκωτσέζος προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει τον νεαρό «Μπεκς» προσγειωμένο, ειδικά όταν είχε την τάση να δημιουργεί σάλο με τα πειράματα στην εμφάνισή του.

Ο Μπέκαμ με τους «μπέμπηδες» πραγματοποίησε 388 εμφανίσεις, έβαλε 85 γκολ, μοίρασε 101 ασίστ, και κατέκτησε 14 τρόπαια.

Το ντεμπούτο του Μπέκαμ

Ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με έναν ιδιαίτερο τρόπο περνά ένα «ηχηρό» μήνυμα κατά της ελονοσίας!

Άφωνος ο Μπέκαμ όταν αντίκρισε το αποκρουστικό άγαλμα του!

Σοκ,τρόμος και οργή! Αυτά ήταν τα συναισθήματαπου βίωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα ιδιωτικά αποκαλυπτήρια του αγάλματος που επρόκειτο να στηθεί προς τιμήν του στο στάδιο των LA Galaxy στο Λος Άντζελες!

Αυτό που δεν γνώριζε όμως ο άσος του ποδοσφαίρου είναι πως το άγαλμα που του έδειξαν δεν ήταν εκείνο που είχε φιλοτεχνηθεί για να κοσμήσει το στάδιο της ομάδας του, αλλά ένα ψεύτικο, που είχε φτιάξει ο Τζέιμς Κόρντεν ειδικά για να τον τρομοκρατήσει!

Η φάρσα του παρουσιαστή, που έγινε viral, παραλίγο να προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά στον Βρετανό ποδοσφαιριστή.

Ο Μπέκαμ εμφανίστηκε στα ψεύτικα αποκαλυπτήρια και, συντροφιά με άκρως ενοχλητικούς φαν του (που υποδύονταν ηθοποιοί), βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα άγαλμα «έκτρωμα» που μπορεί να συγκριθεί μονάχα με την προτομή φιάσκο του Ρονάλντο, πριν από μερικά χρόνια.

Το «μαϊμού» άγαλμα του Μπέκαμ έχει μητερό πηγούνι, τρία δόντια και έναν πελώριο... πισινό και η αντίδραση του Μπέκαμ όταν το αντικρίζει είναι πραγματικά απολαυστική.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share