Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβρισε τη Σάκκαρη η Οσταπένκο – Δεν αντέδρασε ο διαιτητής

Δείτε το βίντεο

23 Σεπτεμβρίου 2021 16:50
Έβρισε τη Σάκκαρη η Οσταπένκο – Δεν αντέδρασε ο διαιτητής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φραστική επίθεση στη Μαρία Σάκκαρη εξαπέλυσε η Γελένα Οσταπένκο, με τον διαιτητή όμως να ισχυρίζεται ότι δεν άκουσε τίποτα λόγω του χειροκροτήματος.

Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει τη Λευκορωσίδα στο τουρνουά της Οστράβα και δεν έλειψε η ένταση. Συγκεκριμένα, στο πρώτο σετ, η Σάκκαρη πανηγύρισε το γεγονός ότι πέρασε μπροστά με 4-3 στα γκέιμ, αλλά αυτό μάλλον δεν άρεσε στην αντίπαλό της.

Έτσι, την ώρα που περνούσε μπροστά από την Ελληνίδα, τής είπε κάτι υβριστικό. Η Σάκκαρη ισχυρίστηκε στην επιδιαιτήτρια του τουρνουά, την άμεση επέμβαση της οποίας ζήτησε, ότι η Οσταπένκο την αποκάλεσε «γαμ@@@ που@@@» και ξεκαθάρισε ότι δεν ανέχεται κάτι τέτοιο.

Η Ελληνίδα τενίστρια, φυσικά, είχε απευθυνθεί αρχικά στον διαιτητή, ο οποίος όμως απάντησε πως το χειροκρότημα των οπαδών εκείνη τη στιγμή δεν του επέτρεψε να ακούσει το τι είπε η Οσταπένκο προς τη Σάκκαρη.

Full in love ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μπορεί να μην βρίσκεται στο πλευρό της συντρόφου του, Μαρίας Σάκκαρη, στις ΗΠΑ, ωστόσο η επικοινωνία τους είναι συνεχής.

Μάλιστα, γιος του πρωθυπουργού δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη συνομιλία, μέσω βιντεοκλήσης, με την Ελληνίδα τενίστρια και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Δείτε αυτό το χαμόγελο».

Η επικοινωνία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη

Εννοείται πως η Μαρία Σάκκαρη έκανε αναδημοσίευση την ανάρτηση του αγαπημένου της.

Μητσοτάκης Σάκκαρη βιντεοκλήση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάρια Σάκκαρη ήταν ισοπεδωτική απέναντι στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίνα Πλίσκοβα, την οποία κέρδισε με 2-0 σετ και έγραψε ιστορία, αφού προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στους «4» του US Open.

Στα ημιτελικά, αντιμετώπισε την εκπληκτική 18χρονη Βρετανίδα, Εμα Ραντουκάνου, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 04:00 και δυστυχώς έχασε 2-0 και έσβησε το όνειρο της Μαρίας Σάκκαρη για τον πρώτο τελικό Grand Slam στην καριέρα της.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share