Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Πέθανε ο Νίκος Τσατάλας

Θλίψη στην οικογένεια της Νίκης Βόλου

23 Σεπτεμβρίου 2021 15:06
Πέθανε ο Νίκος Τσατάλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στην οικογένεια της Νίκης Βόλου καθώς έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που για πολλά χρόνια ήταν κομμάτι της ομάδας, ο Νίκος Τσατάλας, σε ηλικία 76 ετών. Επίσης, στο πένθος βυθίστηκε η ελληνική καλαθοσφαίριση στην είδηση θανάτου του Γιώργου Αντωνάκη.

Όπως αναφέρει ο Ταχυδρόμος, ο εκλιπών, που έπασχε από σοβαρή ασθένεια τους τελευταίους πέντε μήνες, ήταν για πάνω από μία δεκαετία φροντιστής της ποδοσφαιρικής Νίκης στο παρελθόν και πολύς κόσμος τον θυμάται στην ομάδα που είχε διοίκηση τον αείμνηστο Κώστα Λάζο, αλλά και μετέπειτα στην ισχυρή ομάδας της Β’ Εθνικής στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Επίσης, ο Νίκος Τσατάλας ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, του πιο ιστορικού συνδέσμου οπαδών της ομάδας, ενώ όσοι τον γνώριζαν τον αποκαλούσαν «εγκυκλοπαίδεια» για τις φοβερές γνώσεις που είχε για την ιστορία της Νίκης. Ήταν χαρακτηριστική φιγούρα πίσω από το τέρμα της οδού Μαιάνδρου και περίμενε πάντα με αγωνία το τέλος κάθε αγώνα, για να μπει στο γήπεδο να πανηγυρίσει τις επιτυχίες της αγαπημένης του ομάδας.

 Πέθανε ο Νίκος Τσατάλας

Ο Νίκος Τσατάλας κατέλιπε δύο κόρες, την Αφροδίτη και την Τζένη, και οκτώ εγγόνια. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο το πρωί της Πέμπτης στις 10 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share