Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ-Λαμία 1-0: Σκόραρε ο Αραούχο (vid)

«Καθάρισε» για την ΑΕΚ

22 Σεπτεμβρίου 2021 23:03
ΑΕΚ-Λαμία 1-0: Σκόραρε ο Αραούχο (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Με τον Αραούχο να βρίσκει δίχτυα στο 67′, η ΑΕΚ νίκησε τη Λαμία με 1-0 στο ΟΑΚΑ και είναι στους 7 βαθμούς, μαζί με τον Ολυμπιακό.

Μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ και τα νεύρα που προκάλεσε αυτό λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε, η Ένωση έπρεπε να ξαναβρεί την ηρεμία της και να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έγινε για πρώτη φορά απειλητική στο 8′ με το σουτ του Σιμάνσκι εντός περιοχής και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο επόμενο λεπτό με την κεφαλιά του Γέβτιτς, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι στέκονταν καλά.

Τόσο καλά ώστε να βγάλουν το ημίχρονο στο 0-0 και να μην νιώσουν μεγάλη απειλή από τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ναι μεν είχαν την υπεροχή αλλά δεν ήταν και τόσο καλοί, με συνέπεια να γίνονται ανούσιοι.

Γεγονός που θα μπορούσαν να πληρώσουν στην επανάληψη, αφού η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία στο 55′ με τον Ελευθεριάδη που βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Χατζισαφί κατάφερε να τον σταματήσει με τάκλιν.

Στο 63′ ήταν η σειρά του Τζανδάλη να απειλήσει με ένα σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Στάνκοβιτς και πάνω που οι φιλοξενούμενοι άρχιζαν να νιώθουν πιο άνετα, ήρθε το γκολ των γηπεδούχων. Στο 67′ ο Χατζισαφί έδωσε στον Τάνκοβιτς και αυτός στον Αραούχο, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Σκορ που έμεινε ως το τέλος, αφού οι ευκαιρίες της Ένωσης για δεύτερο γκολ χάθηκαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη φάση στο 79′ με τετ α τετ του Ρόμανιτς και στο 85′ ζήτησαν πέναλτι σε μια πτώση του Καραμάνου μετά από κόντρα με τον Σάκχοφ, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (91′ Σβάρνας), Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Βράνιες, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (63′ Σάκχοφ), Άμραμπατ (46′ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ, Γέβτιτς (63′ Ανσαριφάρντ), Αραούχο (73′ Μάνταλος).

Λαμία: Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (65′ Προδυβάκης), Νούνιες (88′ Μαρτίνεθ), Ελευθεριάδης (74′ Βλαχομήτρος), Μανούσος (65′ Καραμάνος), Μανουσάκης (65′ Ταϊρόν), Ρόμανιτς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share