Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τα highlights του ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης

Κακό ματς με λίγες φάσεις στο Ηράκλειο

22 Σεπτεμβρίου 2021 20:52
Τα highlights του ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο, για την τρίτη αγωνιστική της Super league.

Ο ΟΦΗ δεν είχε τόση ενέργεια όση κόντρα στην ΑΕΚ, ο Αστέρας δεν ήταν τόσο καλός όσο κόντρα στον ΠΑΟΚ και το τελικό 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση κρίνεται δίκαιο.

Πριν λίγα 24ωρα, με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο Ηράκλειο έγινε ένα παιχνίδι που θα συζητείται για καιρό. Τώρα, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, τα πράγματα ήταν πολύ πιο ήρεμα σε όλα τα επίπεδα. Τόσο ήρεμα, βασικά, ώστε να χρειαστεί να περιμένουμε ως το 38ο λεπτό για να δούμε μια φάση. Ήταν για τους Κρητικούς και ήταν καλή, με τον Λάμπρου να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και τον Παπαδόπουλο να αποκρούει.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν και ιδιαίτερα στο β’ μέρος, με τις δύο ομάδες να εξουδετερώνουν η μία την άλλη και τα λεπτά να περνάνε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Για την ακρίβεια, η καλύτερη στιγμή του β’ μέρους ήταν στο 81′, όταν ο Σονί πέρασε τρεις παίκτες αλλά δεν τελείωσε καλά, με τον Αστέρα να χάνει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη.

ΟΦΗ: Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (60′ Ουές), Γιαννούλης (78′ Κοροβέσης), Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν (77′ Σελίμοβιτς), Νέιρα, Λάμπρου (46′ Καστάνιος), Ντουρμισάι, Καμάου (60′ Φαν Ντούινεν).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής (71′ Σονί), Βαλιέντε, Σανταφέ (82′ Κανελλόπουλος), Γκόμες (60′ Καπίγια), Ριέρα, Σίτο (46′ Άλβαρες), Μπενίτο (60′ Μπαράλες).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share