Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάρωσε ο ΠΑΟΚ, 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό

Νίκη στο Αγρίνιο

22 Σεπτεμβρίου 2021 20:31
Σάρωσε ο ΠΑΟΚ, 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Μετά τη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα, ακολούθησε αυτή στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού για τον ΠΑΟΚ.

Το σουτ του Μουργκ στο 2′ ήταν η πρώτη φάση της αναμέτρησης και φανέρωνε τη διάθεση των Θεσσαλονικέων να κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ. Αυτό που θα μπορούσαν να πετύχουν στο 15′, δηλαδή, αλλά ο Ροντρίγκες απέκρουσε το σουτ του Αουγκούστο στην κίνηση μετά το ωραίο γύρισμα του Μιτρίτσα. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη πλευρά, έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο 17′, αλλά ο Πασχαλάκης αντέδρασε σωστά τόσο στο γύρισμα του Μόρσεϊ όσο και στην τελική προσπάθεια του Βέργου.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και αμφίρροπο, με τους Αγρινιώτες να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, όπως για παράδειγμα στο 27′ με το γύρισμα του Ντίας που για εκατοστά δεν πρόλαβε ο Βέργος, αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε τη λύση… Στο 32′ ο Αουγκούστο έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού και ο Μιτρίτσα με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με την κοντινή προβολή του Μόρσεϊ.

Στο β’ μέρος όμως και συγκεκριμένα στο 59′ όλα έγιναν σωστά για τους Αγρινιώτες, αφού μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Βέργος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντίας τη δεύτερη, στο πίσω δοκάρι, κάνοντας το 1-1. Λίγα λεπτά μετά μάλιστα, στο 62′, ο Παναιτωλικός πήγε για την ανατροπή με το ωραίο ψηλοκρεμαστό του Λούι αλλά ο Πασχαλάκης με υπερένταση απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ τα είχε χαμένα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο 66′ οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά ο αμαρκάριστος Ντουάρτε σούταρε άουτ από πολύ καλή θέση, γεγονός που τελικά «πλήρωσαν» στο 80′: Ο Σίνκλεϊ βρέθηκε στην περιοχή του Παναιτωλικού και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Γκολ που έδωσε και τη νίκη στους Θεσσαλονικείς, αφού στο 88′ ο Πασχαλάκης έκανε μεγάλη επέμβαση με το στήθος στο σουτ του Καρέλη από το ύψος της μικρής περιοχής, στην τεράστια ευκαιρία του Παναιτωλικού για να ισοφαρίσει.

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι, Κορνέλιους (85′ Μαλής), Βργκοτς, Χουχούμης, Φλόρες (69′ Βαρόνε), Τσιγγάρας (85′ Καρέλης), Ντουάρτε (81′ Μπαρμπόσα), Ντίας, Μόρσεϊ (46′ Μεντόσα), Βέργος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (71′ Εσίτι), Κούρτιτς, Μουργκ (Α. Ζίβκοβιτς), Αουγκούστο, Μιτρίτσα (63′ Μπίσεσβαρ), Άκπομ (71′ Σφιντέρσκι).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share