Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, 4-1 μέσα στο Καραϊσκάκη

Δύο γκολ ο Τικίνιο και από ένα οι Μασούρας - Βρουσάι

22 Σεπτεμβρίου 2021 20:15
Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, 4-1 μέσα στο Καραϊσκάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος με πρωταγωνιστή τον Τικίνιο επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να ξεκινήσει με γκολ για τους ερυθρόλευκους στα πρώτα δευτερόλεπτα, αφού είχαν πολύ καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Τικίνιο μετά τη σέντρα του Μασούρα. Μια φάση που ήταν, τελικά, απλά η… προειδοποίηση, αφού στο 8′ ήρθε το 1-0: Πλασέ του Α. Καμαρά, απόκρουση του Κότσαρη, γκολ του Μασούρα στην επαναφορά. Ιδανικό ξεκίνημα, δηλαδή, για τους Πειραιώτες, οι οποίοι στο 10′ είχαν ευκαιρία με τον Ονιεκούρου.

Όλα έδειχναν και πήγαιναν καλά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά μετά το 15′-20′ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν. Ο Απόλλων πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο, κράτησε λίγο τη μπάλα και γενικά δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να τον απειλήσουν ως το τέλος του ημιχρόνου, αλλά με την έναρξη του δεύτερου δεν απέφυγε το 2-0… Στο 47′, συγκεκριμένα, ο Μασούρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Τικίνιο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποθεώθηκε από τη θύρα 7, συνέχισε να ελέγχει πλήρως την κατάσταση στη συνέχεια και παρά το γεγονός ότι έριξε τον ρυθμό, μπορούσε να βάλει και τρίτο γκολ. Δεν το έκανε στο 65′, όταν η κεφαλιά του Τικίνιο έφυγε άουτ, το έκανε όμως στο 72′ με τον ίδιο παίκτη. Και με πολύ ωραίο τρόπο, αφού ο Βραζιλιάνος πήρε τη μπάλα εντός περιοχής, απέφυγε τον Παμλίδη και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας (3-0).

Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλων ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 79′ με την κοντινή προσπάθεια του Ντάουντα, μετά την απόκρουση του Βατσλίκ στο σουτ του Ντομίνγκες που είχε κοντράρει. Εξέλιξη που μάλλον… εκνεύρισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 87′ έβαλαν και τέταρτο γκολ, με ωραία κίνηση και τελείωμα από τον Βρουσάι (4-1).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Σισέ (76′ Παπαδόπουλος), Μπα, Ρέαμπτσουκ (67′ Καρμπόβνικ), Κούντε, Μπουχαλάκης (76′ Σουρλής), Ονιεκούρου (76′ Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (67′ Λόπες), Τικίνιο.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (68′ Ντεντάκης), Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα (68′ Βιτλής), Κάστρο, Σλίβκα, Τσιλούλης (58′ Παμλίδης), Ματέι (82′ Σαχλί), Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης (58′ Ντάουντα).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share