Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στίβος: Με self test οι αθλητές ως 17 ετών

Διευκρινιστικές οδηγίες εισόδου

21 Σεπτεμβρίου 2021 16:50
Στίβος: Με self test οι αθλητές ως 17 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προχώρησε σε διευκρινιστικές οδηγίες όσον στην είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, οι αθλητές κι αθλήτριες του στίβου ως και 17 ετών θα εισέρχονται στις εγκαταστάσεις με ρην επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος self test.

Να θυμίσουμε ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ήταν απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού rapid test, κάτι που τελικά άλλαξε.

Στις ηλικίες άνω των 18 ετών απαιτείται η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).

Οι αθλούμενοι έως και 17 ετών αρκεί να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test, ενώ τα παιδιά μέχρι και 4 ετών απαλλάσσονται από τα τεστ για covid-19. Ωστόσο, self test και για μαθητές στο self-testing.gov.gr.

Στίβος: Με self test οι αθλητές ως 17 ετών

Έκλεψαν το αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού!

Ένα δυσάρεστο απρόοπτο βρήκε τον Ρούμπεν Πέρεθ χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού συμμορία που… ειδικεύεται στο να κλέβει πολυτελή αυτοκίνητα έκλεψε και το δικό του!

Ο Ισπανός μέσος του Παναθηναϊκού είχε παρκάρει το πολυτελές τζιπ του σε περιοχή της Γλυφάδας, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι αυτό είχε κάνει… φτερά! Ωστόσο διάβασε στο Athensmagazine.gr, το story της αυτοκρατορίας του εμβληματικού επιχειρηματία και διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δράστες κατάφεραν να το κλέψουν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, έχοντας μάλιστα μπορέσει να απενεργοποιήσουν και το σύστημα συναγερμού που διέθετε το αμάξι του Πέρεθ...
Ο 32χρονος άσος των «πράσινων» κινήθηκε άμεσα, έδωσε την περιγραφή του αυτοκινήτου στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, όμως τελικά δεν βρέθηκε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share