Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Σωκράτη Κόκκαλη, τρια χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του!

Τραγικές ώρες!

17 Σεπτεμβρίου 2021 10:25
Βαρύ πένθος για τον Σωκράτη Κόκκαλη, τρια χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι ένας άνθρωπος που έχει γνωρίσει την χειρότερη τραγωδία που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος! Να θάψει το ίδιο του το παιδί. Αυτό συνέβη τον Ιούλιο του 2018 όταν και πέθανε ξαφνικά ο γιος του, Σωκράτης Κόκκαλης junior, σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Τρια χρόνια μετά ο θάνατος του χτυπάει ξανά την πόρτα με την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς που είχε σαν αδελφό του. Ένας από τους μεγαλύτερους Προέδρους και διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχαιρέτισε τον άλλοτε συνεργάτη του και καλό φίλο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ένας από τους καλύτερους φίλους του εκλιπόντος Ντούσαν Ίβκοβιτς στην Ελλάδα ήταν ο πρώην Πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης με τον οποίο είχαν πολύ στενή σχέση.

Μετά την γνωστοποίηση της απώλειας του θρυλικού προπονητή ο Σωκράτης Κόκκαλης εξέδωσε επίσημη συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Ντούντα με τον οποίο μαζί στον Ολυμπιακό κατέκτησαν το triple crown του 1997, ενώ συμμετείχαν και στο Final Four του 1999 στο Μόναχο το οποίο ήταν το τελευταίο της σπουδαίας ομάδας των “ερυθρόλευκων” στα 90’s.

Βαρύ πένθος για τον Σωκράτη Κόκκαλη

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου και φίλου. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ο προπονητής που ανέβασε επίπεδο το ευρωπαϊκό αλλά και το ελληνικό μπάσκετ, συνδέοντας το όνομα του με τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας του Ολυμπιακού. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Νένα και την οικογένειά του”

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share