Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο Μαξίμου ο MVP - Πολιτογραφήθηκαν Έλληνες η μητέρα και ο αδερφός του (Video)

«Πάντα νιώθαμε Έλληνες, αλλά τώρα που είμαστε και με τη σφραγίδα είμαστε ευτυχισμένοι»

16 Σεπτεμβρίου 2021 18:54
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο Μαξίμου ο MVP - Πολιτογραφήθηκαν Έλληνες η μητέρα και ο αδερφός του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο σπουδαίος άσος του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο για να παρακολουθήσει από κοντά την τελετή ορκωμοσίας της μητέρας του Βερόνικα, και του αδερφού του, Αλέξανδρου, οι οποίοι πολιτογραφήθηκαν Έλληνες. Παράλληλα, την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε η ορκωμοσία της Βερόνικας Αντετοκούνμπο και του γιου της Άλεξ οι οποίοι πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες. Μαζί τους ήταν και ο Greek Freak, ο οποίος παρακολούθησε την τελετή στο πλευρό το πρωθυπουργού.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο θηριώδης άσος των Μιλγουόκι Μπακς με το χαμόγελο στα χείλη, όπως τον έχουμε συνηθίσει, ήταν περιχαρής και δεν μπορούσε να το κρύψει. «Πάντα νιώθαμε Ελληνες, αλλά τώρα που είμαστε και με τη σφραγίδα είμαστε ακόμα πιο ευτυχισμένοι» είπε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ αποχωρώντας από το χώρο συνοδευόμενος από τη μητέρα του Βερόνικα κι από τον μικρότερό του αδελφό, Αλεξ.

«Συγχαρητήρια. Είστε τώρα όλη η οικογένεια Έλληνες πολίτες. Και επειδή έχουμε πει πολλά πράγματα για τα παιδιά και για το πόσο υπερήφανους μας έχετε κάνει ως χώρα. Θα ήθελα να πω μια κουβέντα για την κυρία Βερόνικα. Για το γεγονός ότι μεγαλώσατε καταπληκτικά παιδιά με αξιοπρέπεια και ήθος. Είστε ο πυλώνας και η κολώνα της οικογένειας.

Μακάρι να ήταν εδώ πέρα μαζί σας ο πατέρας σας, θα ήταν πάρα πολύ υπερήφανος. Και νομίζω ότι στο πρόσωπό σας, στο πρόσωπο όλης της οικογένειας αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε. Η Ελλάδα που προσπαθεί, που ανταγωνίζεται, που ξεπερνά τις δυσκολίες και κρατάει ενωμένη την οικογένειά της. Και μια Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους παντού» είπε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός με την ολοκλήρωση της λιτής τελετής.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share