Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαμπάς για δεύτερη φορά - Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο γιο του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Greek Freak!

14 Σεπτεμβρίου 2021 22:45
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαμπάς για δεύτερη φορά - Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο γιο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, όπου κρατά στην αγκαλιά του, τους γιους του.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ στις 11 Φεβρουαρίου του 2020, κράτησαν στην αγκαλιά τους τον Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

«Αγαπώ τα αγόρια μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο περήφανος μπαμπάς στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε με τα δύο του παιδιά μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αντετοκούνμπο παιδιά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώην παίκτρια του GNTM στην ταινία για τη ζωή του

Μέσα στους επόμενους μήνες, ο πλανήτης θα παρακολουθήσει το Greek Freak, την ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ιστορία του Γιάννη από τα Σεπόλια, από την καθημερινότητα της οικογένειάς του μεγαλώνοντας μέχρι τις πρώτες προπονήσεις στη γειτονιά του, οι οικονομικές δυσκολίες και η εξέλιξη σε MVP του NBA θα αποτυπωθούν στη μεγάλη οθόνη.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες για την ταινία γίνονται γνωστές σταδιακά, με πιο πρόσφατη την προσθήκη στο καστ της ταινίας και μιας καλλονής που γνωρίσαμε στο GNTM.

Πρόκειται για τη Μαριάννα Παινέση, που μίλησε για την εμπειρία των γυρισμάτων στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστίνα Κοχλατζή. Ωστόσο εντυπωσιακό είναι το γκράφιτι στα Σεπόλια προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, το εντυπωσιακό μοντέλο δήλωσε:

«Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Βρέθηκα στα γυρίσματα που έγιναν στην Αθήνα γιατί προηγήθηκαν τα γυρίσματα της Νέας Υόρκης. Μου άρεσε σαν εμπειρία, ήταν πολύωρα τα γυρίσματα. Υποτίθεται ότι θα βρίσκομαι σε ένα γραφείο στο Μανχάταν και μαζί με άλλους μάνατζερ, κοιτάμε τα στατιστικά των παικτών του NBA».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:



 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share