Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: 92χρονη γυναίκα οπαδός εμβολιάστηκε για να βλέπει την ομάδα στο Καραϊσκάκη

Κάποιες αγάπες δεν κρύβονται!

14 Σεπτεμβρίου 2021 16:07
Ολυμπιακός: 92χρονη γυναίκα οπαδός εμβολιάστηκε για να βλέπει την ομάδα στο Καραϊσκάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 92χρονη οπαδός του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μόνο και μόνο για να βλέπει την αγαπημένη της ομάδα από το Καραϊσκάκη.

Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα της Super League η κάμερα της Nova πήρε δηλώσεις από την 92χρονη κα. Πηνελόπη Χαβούζογλου, η οποία βρέθηκε στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου.

«Κόλλησα το μικρόβιο από τον άντρα μου και συνεχίζω να πηγαίνω στο γήπεδο με την κόρη μου», ανάφερε αρχικά η 92χρονη και στη συνέχεια αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό για χάρη του Ολυμπιακού.

«Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο, αλλά να χάσω τον Ολυμπιακό; Είπα θα το κάνω τρέχοντας. Μόνο για τον Ολυμπιακό το έκανα», είπε χαρακτηριστικά η κα. Χαβούζογλου.

Το βίντεο της 92χρονης οπαδού του Ολυμπιακού

Η κατάρρευση του Ανατολάκη: Τα 2 λάθη που έφεραν την οικονομική καταστροφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Σημαντικές οικονομικές δυσκολίες εξακολουθεί ν’ αντιμετωπίζει ο πρώην ποδοσφαιριστής και μετέπειτα βουλευτής, Γιώργος Ανατολάκης.

Μετά από μια 15ετία στα γήπεδα και μια «γεμάτη» δεκαετία με τη φανέλα του Ηρακλή & του Ολυμπιακού, εξελέγη βουλευτής με τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη στις εκλογές του 2009, ενώ μετά προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ανατολάκης για κάποια περίοδο προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως μετακλητός υπάλληλος με απόφαση του υπουργού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Ήταν η περίοδος που ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είχε αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα.

Η κατάρρευση του Ανατολάκη: Τα 2 λάθη που έφεραν την οικονομική καταστροφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Έχασε το σπίτι του στην Βούλα λόγω χρεών προς τις Τράπεζες, ενώ και ο χωρισμός του με την επί 15 χρόνια σύζυγό του Ζάννα Χολέβα (με την οποία απέκτησε δύο παιδιά) και η διατροφή που κλήθηκε να πληρώσει, τον «πλήγωσε» και σε οικονομικό επίπεδο. ΄

Έτσι, στα 47 του χρόνια ο Γιώργος Ανατολάκης αναγκάστηκε να τ’ αλλάξει όλα στην προσπάθειά του να ορθοποδήσει οικονομικά: Σήμερα εργάζεται ως delivery σε κατάστημα ανταλλακτικών στη Λεωφόρο Θηβών.

Φαίνεται πως τα δύο “λάθη” του (οι λάθος επενδύσεις που έκανε ακούγοντας ανθρώπους που τον συμβούλευαν στα οικονομικά και το πολύκροτο διαζύγιο) ήταν ικανά να αλλάξουν για πάντα τη ζωή του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ανατολάκης;

Ο Γιώργος Ανατολάκης (16 Μαρτίου 1974) είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Διετέλεσε επίσης βουλευτής.

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1974 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Εθνικό Πυλαίας και αγωνίστηκε επαγγελματικά αρχικά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την περίοδο 1992-93, ενώ στα μέσα της περιόδου 1996-1997 και μετά από 133 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του «γηραιού», μετακόμισε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση 10 πρωταθλημάτων και 3 κυπέλλων (με 3 νταμπλ), όντας σχεδόν πάντα ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Τα 2 λάθη που έφεραν την οικονομική καταστροφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Το καλοκαίρι του 2007, στο πλαίσιο ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του Ολυμπιακού, αποδεσμεύτηκε από τον σύλλογο και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο Περιστερίου, ο υποβιβασμός όμως της ομάδας του Περιστερίου είχε ως αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Γιώργος Ανατολάκης ήταν στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας την περίοδο 1996-2007, έχοντας συνολικά 22 συμμετοχές. Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 1996, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Πορτογαλίας, όταν υπό τις οδηγίες του Κώστα Πολυχρονίου αντικατέστησε στο δεύτερο ημίχρονο τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Πολιτική καριέρα

Στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 έθεσε υποψηφιότητα με τον ΛΑ.Ο.Σ. στη Β΄ περιφέρεια Πειραιώς, στην οποία εξελέγη πρώτος από το κόμμα του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share