Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γάμος με άρωμα... Super League! Το πανηγύρισαν με καπνογόνα οι νεόνυμφοι

Στο Άρης – ΟΦΗ!

13 Σεπτεμβρίου 2021 20:34
Γάμος με άρωμα... Super League! Το πανηγύρισαν με καπνογόνα οι νεόνυμφοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Μέχρι και… γάμο περιελάμβανε το pre game της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη.

Ένα νεόνυμφο ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί το γήπεδο αμέσως μετά τον γάμο του. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός μέσα στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ του Άρη, αλλά και καπνογόνα.

Γενικότερα, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία στο «Κλ. Βικελίδης», με τον κόσμο των «κίτρινων» να δίνει δυναμικό παρών στις εξέδρες και ξεχωριστό χρώμα στο ματς.

Δείτε το απόσπασμα

Super League: Αρέσει η νέα ΑΕΚ

Πάρτι στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ που έδειξε τα «δόντια» της με το καλησπέρα, μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο ειδικά στο δεύτερο μέρος και καθάρισε τον Ιωνικό 3-0 με σκόρερ τις μεταγραφές!

Η ΑΕΚ ξεπέρασε τα όχι ασυνήθιστα προβλήματα σε μια πρεμιέρα, απέναντι σε έναν πολύ καλό Ιωνικό, έκανε «πάρτι» το δεύτερο ημίχρονο... με διοργανωτή τον εκρηκτικό Στίβεν Τσούμπερ και τελικά έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με το 3-0 προκαλώντας ενθουσιασμό σε πάνω από 15 χιλιάδες οπαδούς της στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση είχε ζητήματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δύσκολο πρώτο 25λεπτο που ο Ιωνικός με καλή πίεση και άμεσο παιχνίδι έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ, η Ένωση κατάφερε να σταθεί όρθια και μπροστά στο σκορ, αφού... χτύπησε σαν την κόμπρα στο 7' με την κεφαλιά του Λε Ταλέκ από την εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου. Σε αυτό το διάστημα οι Νικαιώτες κέρδισαν τις εντυπώσεις, ενώ στην ομάδα του Μιλόγεβιτς δεν βγήκαν οι επιλογές κυρίως του Γαλανόπουλου, αλλά και του Τάνκοβιτς. Τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά, όταν ο Ρομαό πήρε δεύτερη κίτρινη στο 34΄, όταν έριξε από πίσω τον Άμραμπατ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εκμεταλλεύθηκε σωστά το μομέντουμ, με δύο αλλαγές στο ημίχρονο. Σιμάνσκι αντί Γαλανόπουλου και Τσούμπερ αντί Τάνκοβιτς. Το κέντρο της ΑΕΚ έδεσε, ενώ ο Τσούμπέρ μπήκε στο γήπεδο «δαιμονισμένος» και... σμπαράλιασε κυρίως από αριστερά την άμυνα των φιλοξενούμεων. Ο Ελβετός διεθνής δημιούργησε την φάση από την οποία ο Αραούχο κέρδισε πέναλτι από τον Μύγα και ο Άμραμπατ έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση στο 62΄, ενώ πέντε λεπτά μετά ήταν ο ίδιος ο Τσούμπερ που με ένα ευθύβολο σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Χουτεσιώτη.

Η ΑΕΚ είχε και δοκάρι με τον Γκαρσία μετά το 3-0 και δυο -τρεις ακόμη φάσεις για γκολ, ενώ ο ρυθμός της ήταν πολύ έντονος, κάτι που μαζί με την εμφάνιση του Τσούμπερ όπως ήταν φυσικό δημιούργησε κλίμα ενθουσιασμού στο ΟΑΚΑ, με τους οπαδούς της Ένωσης να το χαίρονται μετά από πολύ καιρό είναι αλήθεια, με την ψυχή τους.

Στο γήπεδο κι ο Παραολυμπιονίκης, Θανάσης Προδρόμου

Στις κερκίδες για να παρακολουθήσει το ματς βρίσκεται κι ο Θανάσης Προδρόμου, ο οποίος είναι γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του. Ο Παραολυμπιονίκης έχει μαζί του και το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος Τ20, στους πρόσφατους αγώνες του Τόκιο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share