Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Μίκαελ Σουμάχερ: «Λίγο πριν από το ατύχημα...»

Οι στιγμές λίγο πριν από το μοιραίο συμβάν...

8 Σεπτεμβρίου 2021 23:31
Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Μίκαελ Σουμάχερ: «Λίγο πριν από το ατύχημα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη για το ατύχημα, που έχει καθηλώσει τον Μίκαελ Σουμάχερ, προχώρησε η σύζυγός του, με την Κορίνα να μιλά στο Netflix για τις μοιραίες εκείνες στιγμές.

Όπως αναφέρει, λίγο πριν από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Γερμανός θρύλος της Formula 1, κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013, είχε δει τον κίνδυνο στο χιονοδρομικό κέντρο και ήθελε να φύγει.

«Λίγο πριν γίνει το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις, μου είχε πει "το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση;"», αποκάλυψε η Κορίνα Σουμάχερ, αλλά χωρίς να αποσαφηνίζει γιατί τελικά δεν έφυγαν.

«Πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 ασφαλής και γι’ αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους φύλακες αγγέλου και τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι κάτι θα μπορούσε να πάθει ο Μίχαελ», πρόσθεσε.

«Είμαι απίστευτα τυχερή που γνώρισα τον Μίχαελ. Είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπός που έχω γνωρίσει. Είναι διαφορετικός, αλλά παραμένει εδώ», κατέληξε, τη στιγμή που υπάρχουν νεότερα για την υγεία του ιστορικού πιλότου.

Έτσι είναι η ζωή του θρύλου της F1 - Τα επιτεύγματα και το συγκλονιστικό ατύχημα που πάγωσε τον χρόνο

Μίκαελ Σουμάχερ: Έτσι είναι η ζωή του θρύλου της F1! Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Netflix αφιερωμένο στην ζωή και τις επιτυχίες του θρύλου της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι άκρως συγκινητικό, καθώς δεν εστιάζει μόνο στα επιτεύγματα του Σουμάχερ στην πίστα, αλλά και στην ζωή του Γερμανού με την οικογένειά του και την σύζυγό του, Κορίνα, που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, ακόμα και μετά το σοβαρό ατύχημα, που είχε το 2013.

Η ίδια εμφανίζεται να λέει σε ένα σημείο του ντοκιμαντέρ: «Μου δείχνει κάθε μέρα πόσο δυνατός είναι ακόμα», ενώ στην συνέχεια εμφανίζονται και τα παιδιά του, Τζίνα και Μικ. Μάλιστα, ο γιος του ακολουθεί τα χνάρια του και είναι κι εκείνος οδηγός της Formula 1.

Πέρα από τα μέλη της οικογένειάς του, θα συμμετάσχει επίσης, ο αδερφός του, Ραλφ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς και άλλα πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί με τον Γερμανό θρύλο.

Να σημειωθεί ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του πριν οκτώ χρόνια, ενώ έκανε σκι. Λαμβάνει ακόμα θεραπεία για τον εγκέφαλό του.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share