Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρούμπεν Σεμέδο: Ασκήθηκε δίωξη για ομαδικό βιασμό 17χρονης

Έπειτα από καταγγελία της ανήλικης κοπέλας

30 Αυγούστου 2021 14:10
Ρούμπεν Σεμέδο: Ασκήθηκε δίωξη για ομαδικό βιασμό 17χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού Ρούμπεν Σεμέδο. Παράλληλα ανακριτής και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που φέρεται ότι τέλεσε το ίδιο αδίκημα.

Υπενθυμίζεται ότι σε σχετική καταγγελία είχε προχωρήσει 17χρονη.

Ρούμπεν Σεμέδο: Η φυλακή, ο τσαμπουκάς και τα 14.000.000 ευρώ

Γεννημένος στις 4 Απριλίου του 1994, ο Ρουμπέν Σεμέδο με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήριο, εντάχθηκε στις ακαδημίες νέων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην ηλικία των 16 ετών. Στις 11 Αυγούστου 2013, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, σκοράροντας σε φιλικό αγώνα ενάντια στη Φιορεντίνα.

Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Το 2017 η Βιγιαρεάλ τον είχε αποκτήσει έναντι 14.000.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ρούμπεν Σεμέδο φυλακή

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο δύσκολος χαρακτήρας του και η φυλακή

29/10/2017: Γυναίκα τον καταγγέλλει για επίθεση με σπασμένο μπουκάλι τα ξημερώματα ύστερα από σεξουαλική παρενόχληση.

19/11/2017: Η Αστυνομία τον ανακρίνει για επίθεση σε υπάλληλο κλαμπ υπό την απειλή όπλου. Δεν δεχόταν να φύγει όταν του είπαν πως το... κατάστημα έκλεισε. Το όπλο δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι του.

Ο ίδιος απάντησε σε όσα γράφοντας, ανεβάζοντας ένα story στο Instagram από το γυμναστήριο με το εξής μήνυμα: «Συνεχίστε τις έρευνες, ακόμη αναρρώνω».

20/2/2018: Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πραγματικά σοβαρά. Συνελήφθη μαζί με τον ξάδερφό του και έναν φίλο. Επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση, παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα δολοφονίας οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ο Σεμέδο πέρασε 142 μέρες της ζωής του στη φυλακή. Αφέθηκε ελεύθερος στις 13/7, αφού πρώτα κατέβαλε εγγυητική ύψους 30.000 ευρώ, ενώ δεν μπορεί να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση πιο κοντινή των 300 μέτρων.

Για την υπόθεση, ο ατζέντης του, Κάτιο Μπαλντέ, είχε δηλώσει πως ο πελάτης είναι θύμα οικονομικής απάτης.

«Σ' αυτήν την κατάσταση δεν αντέδρασε πολύ σωστά, αλλά αυτός είναι το θύμα. Ό,τι έχω δει στην ισπανική τηλεόραση είναι πραγματικά ντροπιαστικό, πραγματικά άσχημο. Ο Ρούμπεν δεν συμμετείχε σ' αυτό. Η υποτιθέμενη απαγωγή δε συνέβη ποτέ. Είναι απολύτως ψέμα ότι υπήρξε απαγωγή και βασανιστήρια. Το όπλο δεν ανήκει στον Σεμέδο, αν και το βρήκαν σπίτι του», είχε δηλώσει ο Μπαλντέ στο «TSF».

Πηγή: ethnos.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share