Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Europa League: Σε όμιλο «φωτιά» ο Ολυμπιακός - Αυτές τις ομάδες θα αντιμετωπίσει

Αναλυτικά οι όμιλοι

27 Αυγούστου 2021 14:11
Europa League: Σε όμιλο «φωτιά» ο Ολυμπιακός - Αυτές τις ομάδες θα αντιμετωπίσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολη αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η κλήρωση του Ολυμπιακού, ο οποίος χθες ξεπέρασε το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, στους ομίλους του Europa League. Παράλληλα, ο μπαρουτοκαπνισμένος ΠΑΟΚ είναι «με το σπαθί του» για ένατη χρονιά στις τελευταίες δώδεκα σεζόν σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Οι ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν ως επικεφαλείς του 4ου ομίλου με τη γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την τουρκική Φενέρ και τη βελγική Αντβέρπ

Να θυμίσουμε ότι από φέτος αλλάζει η μορφή της διοργάνωσης με τους νικητές των γκρουπ να προχωρούν απευθείας στη φάση των 16.

Οι δεύτεροι θα τεθούν αντιμέτωποι με τους τρίτους από τη φάση των ομίλων του Champions League ενώ οι τρίτοι θα συνεχίσουν στα μπαράζ του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσουν τους δεύτερους που θα προκύψουν από τους δεύτερους του Conference League.

Σε όμιλο «φωτιά» ο Ολυμπιακός στο Europa League

Κλήρωση Europa League: Αναλυτικά οι όμιλοι

  • 1ος όμιλος: Λιόν, Ρέϊντζερς, Σπάρτα Πράγας, Μπρόντμπι
  • 2ος όμιλος: Μονακό, Αϊντχόφεν, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Στουρμ Γκρατς
  • 3ος όμιλος: Νάπολι, Λέστερ, Σπάρτακ Μόσχας, Λέγκια Βαρσοβίας
  • 4ος όμιλος: Ολυμπιακός, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενερμπαχτσέ, Αντβέρπ
  • 5ος όμιλος: Λάτσιο, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μαρσέιγ, Γαλατάσαραϊ
  • 6ος όμιλος: Μπράγκα, Ερυθρός Αστέρας, Λουντογκόρετς, Μίντιλαντ
  • 7ος όμιλος: Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σέλτικ, Μπέτις, Φερεντσβάρος
  • 8ος όμιλος: Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Γκενκ, Γουέστ Χαμ, Ραπίντ Βιέννης

Super League: Αναβλήθηκε ξανά η έναρξη του πρωταθλήματος - Για τότε μεταφέρεται η σέντρα

Super League: Τι κι αν όλοι περίμεναν την σέντρα του ελληνικού πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο; Το σημερινό ΔΣ της λίγκας είχε άλλη άποψη και ανέβαλε εκ νέου την έναρξη της Superleague, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα άκρη με τα συμβόλαια των 5 ομάδων (Βόλος, Απόλλων, Ιωνικός, Παναιτωλικός, Λαμία) με την Cosmote TV, αλλά και με το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης από τη σεζόν 2023-2024.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Superleague, αποφασίστηκε ομόφωνα, η ΓΣ να πάρει αναβολή για τις 31 Αυγούστου, το οποίο σημαίνει πως το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/08) και πάει πιθανότατα για 11-12 Σεπτεμβρίου, καθώς ακολουθεί διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ενώ, όπως ενημέρωσε και επισήμως μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ, ο Άρης τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών πριν την έναρξη της σεζόν 2021-2022, για την πολύκροτη υπόθεση του Μπόρτσε Λάσκοφ.

Αναβλήθηκε ξανά η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League

Η ενημέρωση της Super League Interwetten:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share