Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάντσεστερ Σίτι: Κατηγορούμενος για 4 βιασμούς ο Μεντί - Εκτός ομάδας ο παίκτης

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας

26 Αυγούστου 2021 20:01
Μάντσεστερ Σίτι: Κατηγορούμενος για 4 βιασμούς ο Μεντί - Εκτός ομάδας ο παίκτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλονίζει την Premier League καθώς όπως έγινε γνωστό ο Μπεντζαμίν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται και επισήμως από τις βρετανικές αρχές για τέσσερις βιασμούς, αλλά και μία απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών κοριτσιών!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εισαγγελίας του Μάντσεστερ ο 27χρονος διεθνής αμυντικός προφυλακίστηκε ήδη και αύριο (Παρασκευή 27/8) θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές οι βιασμοί και η σεξουαλική επίθεση έλαβαν χώρα από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αρχών η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε από την πλευρά της ότι ο αθλητής τίθεται εκτός ομάδας, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «όσο διαρκεί η διαδικασία δεν πρόκειται να γίνει κανένα άλλο σχόλιο».

Λίγα λόγια για τον Μπεντζαμίν Μεντί

Ο Μπενζαμέν Μεντί (Benjamin Mendy, 17 Ιουλίου 1994) είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός για τη Μάντσεστερ Σίτι και την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο Μεντί ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάβρη, παίζοντας για την πρώτη ομάδα το 2011. Το 2013 αποκτήθηκε από την Μαρσέιγ, και παρέμεινε στο σύλλογο για τρία χρόνια πριν αποκτηθεί από τη Μονακό, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2016-17. Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι για 52 εκατομμύρια λίρες, που αποτελούσε τότε ρεκόρ για μεταγραφή αμυντικού. Στη συνέχεια κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ την πρώτη του χρονιά στο σύλλογο.

Ο Μεντί πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική αντρών της Γαλλίας, ενώ νωρίτερα ήταν μέλος των εθνικών Κ-16, Κ-17, Κ-18, Κ-19 και Κ-21. Ήταν μέλος της εθνικής ομάδας που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο Μουντιάλ 2018, το οποίο και κατέκτησε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share