Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Αναβλήθηκε ξανά η έναρξη του πρωταθλήματος - Για τότε μεταφέρεται η σέντρα

Ούτε τώρα σέντρα!

23 Αυγούστου 2021 13:16
Super League: Αναβλήθηκε ξανά η έναρξη του πρωταθλήματος - Για τότε μεταφέρεται η σέντρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Τι κι αν όλοι περίμεναν την σέντρα του ελληνικού πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο; Το σημερινό ΔΣ της λίγκας είχε άλλη άποψη και ανέβαλε εκ νέου την έναρξη της Superleague, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα άκρη με τα συμβόλαια των 5 ομάδων (Βόλος, Απόλλων, Ιωνικός, Παναιτωλικός, Λαμία) με την Cosmote TV, αλλά και με το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης από τη σεζόν 2023-2024.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Superleague, αποφασίστηκε ομόφωνα, η ΓΣ να πάρει αναβολή για τις 31 Αυγούστου, το οποίο σημαίνει πως το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/08) και πάει πιθανότατα για 11-12 Σεπτεμβρίου, καθώς ακολουθεί διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ενώ, όπως ενημέρωσε και επισήμως μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ, ο Άρης τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών πριν την έναρξη της σεζόν 2021-2022, για την πολύκροτη υπόθεση του Μπόρτσε Λάσκοφ.

Αναβλήθηκε ξανά η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League

Η ενημέρωση της Super League Interwetten:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

Απίστευτο! Εταιρεία παραγωγής πορνό έγινε χορηγός σε ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα

Σε μία άκρως τολμηρή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Η ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας «έκλεισε» ως χορηγό τη γνωστή εταιρεία παραγωγής πορνογραφικών ταινιών «SugarBabes.tv».

χορηγός σε ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, ο ιδιοκτήτης, παραγωγός και πρωταγωνιστής Teo ήρθε σε επικοινωνία με τη νέα διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και αποφάσισε να τη στηρίξει έμπρακτα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Τeo θεωρείται ήδη μέλος του συλλόγου και του δόθηκε η φανέλα με το Νο.69.

Η χορηγική συμφωνία θα συνοδεύεται και από ανάλογα events τα οποία θα ετοιμάσει ο νέος της χορηγός, με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου από την Καβάλα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Συγχαρητήρια στο Βυζάντιο κόκκινοχωματος για την χορηγία!!!! 1000 ΧΡΌΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ!!!

Posted by 40truth on Sunday, August 22, 2021
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share