Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προκλητικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, έχει κάποιες παρενέργειες»

Χαμός με τις νέες δηλώσεις του

19 Αυγούστου 2021 08:41
Προκλητικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, έχει κάποιες παρενέργειες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλο προκαλούν και οι νέες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά ο οποίος επιμένει στις αντιεμβολιαστικές θεωρίες συνομωσίας κατά του εμβολίου κατά της COVID-19.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Σεμπάστιαν Κόρντα, πως θεωρεί ότι το εμβόλιο... δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, ενώ δήλωσε πως θεωρεί ότι η δική του ηλικιακή ομάδα δε χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο.

Όπως αναφέρει το Novasports.gr, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: "Είμαι νεαρός, είμαι στην κατηγορία κάτω των 25 ετών. Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν. Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δε βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί. Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δε μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό στο tour. Οπότε δεν υπάρχει λόγος. Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις”.

Τσιτσιπάς εμβόλιο

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τενίστας συμπλήρωσε: "Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το. Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό. Όπως είπα, δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει την ελευθερία να αποφασίσει για τον εαυτό του τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, δε λέω το αντίθετο. Θα έρθει η στιγμή που δε θα μας δοθούν πολλές επιλογές, αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην”.

Τέλος, για το ματς με τον Κόρντα τόνισε: "Ήταν καλό ματς από μεριάς μου. Ήταν κάποιος με τον οποίο έπρεπε να βγάλω το καλύτερο παιχνίδι μου μέσα στο γήπεδο και έπρεπε να παίξω με πολλή ενέργεια και εκρηκτικότητα. Γιατί τα χτυπήματά του ήταν πολύ ακριβή. Είναι ένας παίκτης που συνεχώς βελτιώνεται και κάνει την παρουσία του στο tour πιο έντονη”.

Ο επιστήμονας Πετράκος... ξαναχτύπησε για Τσιτσιπά: «Θα τον κάνουν "ντα" και θα ανασκευάσει»Ο επιστήμονας Πετράκος... ξαναχτύπησε για Τσιτσιπά: «Θα τον κάνουν

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκάλεσε αντιδράσεις με τη δήλωσή του για το εμβόλιο του κορωνοϊού και ο Γρηγόρης Πετράκος δε θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει από αυτή τη συζήτηση, επιτιθέμενος σε όσους αντέδρασαν απέναντι σε όσα είπε ο κορυφαίος τενίστας.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης επεσήμανε, δε, ότι σύντομα κάποιοι θα... αναγκάσουν τον «Στεφ» να ανασκευάσει τη δήλωσή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση «θα τον κάνει "ντα"».

«Τώρα που είπε πως δεν "συμμορφώθηκε" ο Τσιτσιπάς σας χάλασε ΝΔούληδες; Θα έπρεπε δηλαδή ένας αθλητής 23 χρόνων, δυνατός σαν ταύρος, με ανοσοποιητικό μπουλντόζας και κίνδυνο από τον κορονοϊό μικρότερο από τον κίνδυνο να τον φάει καρχαρίας… να πάρει το ρίσκο να πάθει θρομβώσεις, σύνδρομα, εγκεφαλικά, εμφράγματα, ανευρύσματα, παραλύσεις κι ένα κάρο άλλες παρενέργειες που έχω δει με τα μάτια μου να παθαίνουν νέοι κάτω των 30!

Κι όλα αυτά γιατί; Για να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους; Ποιο παράδειγμα; Να τους πάρει στο λαιμό του εννοείτε… Να περιμένετε βέβαια τώρα πως θα τον κάνουν "ντα" από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία, όπως έκαναν και τον σούπερ σταρ Τζοκοβιτς όταν είπε τα ίδια πέρυσι… Και σύντομα θα ανασκευάσει “αναγκαστικα” τις δηλώσεις του. Αυτό το υβρίδιο κομμουνιστικού καπιταλισμού δεν έχει πάτο».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share