Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Ροζ σκάνδαλο: Δώδεκα παίκτες έκαναν σεξ με 4 γυναίκες μέσα στο γήπεδο

Απίστευτη είδηση στη Νορβηγία

12 Αυγούστου 2021 15:55
Ροζ σκάνδαλο: Δώδεκα παίκτες έκαναν σεξ με 4 γυναίκες μέσα στο γήπεδο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι παίκτες της νορβηγικής ομάδας Μπραν επρόκειτο απλώς να βγουν έξω και να έχουν ένα ωραίο δείπνο, αλλά τελείωσαν με ένα μεθυσμένο σκάνδαλο στο δικό τους γήπεδο.

Η εφημερίδα Bergens Tidende αναφέρει πως υπήρξε σεξουαλική επαφή μεταξύ αρκετών από των ποδοσφαιριστών της Μπραν με γυναίκες καλεσμένες.

σεξ με 4 γυναίκες μέσα στο γήπεδο σκάνδαλο

Μια ομάδα δώδεκα παικτών ξεκίνησε πορεία για το Στάδιο της Μπραν και μαζί τους ήταν τέσσερις γυναίκες καλεσμένες περίπου 20 ετών, σύμφωνα με την BT, και ότι αυτές έτρεχαν ελαφρώς ντυμένες κατά μήκος του γκαζόν στο γήπεδο.

Οι παίκτες συμφώνησαν να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά στο στάδιο υπάρχουν κάμερες που παρακολούθησαν τα γεγονότα της νύχτας. Οι 12 ποδοσφαιριστές και οι 4 γυναίκες έφτασαν στην αρένα μεταξύ 00:30 και 01:00 και έμειναν μέχρι τις 5 το απόγευμα.

«Θα υποστούν τις συνέπειες»

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τζίμι Νάγκελ Γιάκομπσεν μίλησε στον Bergensavisen για το περιστατικό και ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτό και ότι οι σκανδαλώδεις σκηνές που έγιναν στο στάδιο θα έχουν συνέπειες.

«Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες για τους δώδεκα παίκτες που συμμετέχουν. Σε ποιες συνέπειες δεν έχουμε φτάσει και θα είναι θέμα προσωπικού που θα αναλάβουμε εσωτερικά» είπε ο αθλητικός διευθυντής.

Η Μπραν είναι τελευταία στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με επτά βαθμούς έπειτα από 14 παιχνίδια.

Ροζ σκάνδαλο με έφηβους ποδοσφαιριστές στην Ρόδο!

Σάλος έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Μπεσίκτας με ροζ σκάνδαλο που έχει πρωταγωνιστές νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», οι παίκτες της Κ16 της Μπεσίκτας κάλεσαν ιερόδουλες στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στη Ρόδο, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού τουρνουά «Cup of Rhodes Knights 2019».

undefined

Ορισμένοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μάλιστα, αποφάσισαν να καλέσουν τις κοπέλες να πάρουν μαζί τους πρωινό την επόμενη μέρα, παρουσία όλης της αποστολής.

Όταν οι υπόλοιποι της αποστολής αντιλήφθηκαν τι συνέβη, οι εμπλεκόμενοι νεαροί δεν αρνήθηκαν το παραμικρό. Έτσι, αποβλήθηκαν επ’ αόριστον από τις τάξεις του συλλόγου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share