Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει 200.000 ευρώ στην Εθνική Ομάδα πόλο

Την πριμοδοτεί για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου

8 Αυγούστου 2021 15:15
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει 200.000 ευρώ στην Εθνική Ομάδα πόλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε μια σπουδαία πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπορεί να ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Σερβία στον τελικό (13-10), όμως έγραψε ιστορία φέρνοντας το πρώτο μετάλλιο σε ομαδικό σπορ στους άνδρες.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες με ένα ονειρικό τουρνουά, όπου είχε μόνο μια ήττα, αυτή στον τελικό από τους Σέρβους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για τη σπουδαία επιτυχία της, προχώρησε σε μια τρομερή κίνηση, καθώς θα την πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ.

πόλο μαρινάκης ολυμπιακοί

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά βγαίνει μπροστά και στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό πόλο και την Εθνική ομάδα, η οποία «γέμισε» περηφάνια όλη τη χώρα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουν, δείχνοντας έμπρακτα πόσο νοιάζεται για τον ελληνικό αθλητισμό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές».

Τα συγχαρητήρια του ηγέτη του Ολυμπιακού στην Εθνική ομάδα πόλο:

Μάριος Καπότσης: «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο»

Η μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας Ανδρών στο πόλο έρχεται σε μία πολύ δύσκολη χρονική στιγμή για την Ελλάδα, που δοκιμάζεται από τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές στην ιστορία της.

Το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισαν οι Έλληνες πολίστες μας είναι η μοναδική αχτίδα φωτός στο σκοτάδι που επί έξι ημέρες έχει καταπνίξει τα πάντα.

Μάριος Καπότσης φωτιές

Εν μέσω αυτού του κλίματος είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν μπορεί να γιορτάσει με την ψυχή του. Ο Μάριος Καπότσης συγκίνησε με τα λόγια του μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο βάθρο των Ολυμπιονικών.

«Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολλά τα συναισθήματα και θέλω να σας τα μεταφέρω. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, η μεγαλύτερη γιορτή. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Είναι κάτι πολύ οδυνηρό που μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς, ανήκει σε όλους τους Έλληνες, που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Στους Έλληνες που βοηθούν, στους Έλληνες πυροσβέστες, στους Έλληνες που βοηθούν τον συνάνθρωπό τους που έχει πρόβλημα.

Σκέφτομαι πολλά αυτή τη στιγμή. Την οικογένεια Αντετοκούνμπο που πληρώνει καταλύματα, τον κ. Γιαννακόπουλο που οργανώνει αναδάσωση, οικογένειες που είναι εκεί σιωπηλά και βοηθούν… Είναι πολλά αυτά που έχω να πω. Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Αυτό θα πει ομάδα. Ομάδα είμαστε όλοι αυτοί που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για εμάς και την Ελλάδα μας» είπε ο σπουδαίος αθλητής.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share