Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Δεν τα κατάφερε η Άννα Κοράκάκη - Εκτός μεταλλίων στη σκοποβολή με πιστόλι 25μ.

Δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 - Πήρε την έκτη θέση

30 Ιουλίου 2021 08:41
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Δεν τα κατάφερε η Άννα Κοράκάκη - Εκτός μεταλλίων στη σκοποβολή με πιστόλι 25μ.
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Απ΄την άλλη ο Στέφανος Ντούσκος χάρισε το πρώτο μετάλλιο στην Ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιαπωνική πρωτεύουσα, αφού τερμάτισε πρώτος στον τελικό του μονοθέσιου σκιφ ανδρών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα, δις Ολυμπιονίκης, είχε τερματίσει στην ίδια θέση και στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια πήρε 18 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματός της, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να διεκδικήσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, όπως έκανε στους Αγώνες του Ρίο. Όπως και στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, η Κορακάκη ξεκίνησε αγχωμένα τον αγώνα της και στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της, με την τρίτη σειρά βολών να την φέρνει μέχρι την 4η θέση.

Ακολούθησε όμως μία κακή σειρά βολών, με αποτέλεσμα να μείνει στην 6η θέση του αγωνίσματος, όπως και τον προηγούμενο αγώνα της στο Τόκιο. H δις Ολυμπιονίκης της Ελλάδας πάντως, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της Ελλάδας.

Για την ιστορία, την πρώτη θέση πήρε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα από τη Ρωσία, με νέο ολυμπιακό ρεκόρ, ενώ η Κιμ από την Ιαπωνία κατέλαβε το ασημένιο μετάλλιο και η Σιάο από την Κίνα το χάλκινο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share