Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών Τσιτσιπάς - Σάκκαρη

Αποκλεισμός και στο μεικτό του τένις

29 Ιουλίου 2021 14:29
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών Τσιτσιπάς - Σάκκαρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά του μεικτού στο τένις, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι κορυφαίοι Έλληνες τενίστες ηττήθηκαν από την ομάδα της Αυστραλίας κι έχασαν την ευκαιρία για να διεκδικήσουν μετάλλιο. Οι κορυφαίοι Έλληνες τενίστες μετά τον αποκλεισμό στο μονό, έχασαν τη μάχη και στο διπλό μεικτό καθώς ηττήθηκαν από την αυστραλιανή ομάδα της Μπάρτι και του Πιρς με 2-1 σετ.

Το ελληνικό δίδυμο έκανε νωρίς μπρέικ στην αυστραλιανή ομάδα (1-2) που όμως απάντησε αμέσως με μπρέικ στο σερβίς του ελληνικού διδύμου ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το παιχνίδι συνεχίστηκε ισορροπημένα μέχρι και το δέκατο και καθοριστικό μπρέικ, οπότε η Μπάρτι και ο Πιρς έκαναν το δεύτερο μπρέικ τους στο ματς παίρνοντας το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έκαναν μπρέικ νωρίς-νωρίς και διατηρώντας το σερβίς τους μέχρι το τέλος του σετ επικράτησαν 6-4 και ισοφάρισαν στέλνοντας το ματς στο τελευταίο σετ που ουσιαστικά είναι νοκ άουτ καθώς παίζεται απευθείας το τάι μπρέικ (νικητής αναδεικνύεται ο πρώτος που θα φτάσει στους δέκα πόντους). Εκεί η ομάδα της Αυστραλίας είχε πιο καθαρό μυαλό και καλύτερα χτυπήματα κι έφτασε στην επικράτηση με 10-6.

Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για Σάκκαρη: «Σεβαστείτε τη Μαρία»

Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παίρνει θέση για την επίθεση που δέχθηκε η Μαρία Σάκκαρη από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη.

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

Μαρία Σάκκαρη: Η υπέροχη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα γενέθλιά της

Τρελά ερωτευμένοι δείχνουν να είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τον πρώτο να εύχεται στην αγαπημένη του με μια όμορφη ανάρτηση για τα γενέθλιά της.

Το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στην Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λίγο πριν φύγει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Μαρία Σάκκαρη.

Επειδή λοιπόν στα γενέθλιά της, είναι χωριστά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έστειλε τις ευχές του και μάλιστα, πριν καν αλλάξει η μέρα στην Ελλάδα, ποστάροντας μία φωτογραφία από τις κοινές διακοπές τους, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για γενέθλια Σάκκαρη

Mαρία Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαι ευτυχισμένη και ισορροπημένη»

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και από τη θριαμβευτική της πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros όπου έφτασε μια ανάσα -για την ακρίβεια έναν πόντο- μακριά από την παρθενική της πρόκριση σε τελικό Grand Slam διοργάνωσης, η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε εκτός από την καριέρα της και στα προσωπικά της, τονίζοντας ότι η ευτυχισμένη προσωπική ζωή προσφέρει στον άνθρωπο ισορροπία.

«Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να ανταπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη. Και συμπλήρωσε λιτά πως είναι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο σε προσωπικό επίπεδο.

Σημειώνεται πως η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, με τον γιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο.

Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ειδικότερα, η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι μαζί πέντε μήνες, με τη φιλία τους να εξελίσσεται σε έρωτα. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό, ενώ πριν από λίγες μέρες δημοσίευσαν και τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Στο μεταξύ, εκτός από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το RolandGarros, όπου ο γιος του πρωθυπουργού, Κυριακού Μητσοτάκη, βρισκόταν δίπλα της στους αγώνες και πανηγύριζε τις νίκες της μία ακόμα επιβεβαίωση ήταν η επιστροφή της Ελληνίδας τενίστριας στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απέφυγε αρχικά τα φλας στο «Ελ. Βενιζέλος», έχοντας για «βοήθεια» τον κόσμο που αγκάλιασε την τενίστρια.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών, σπούδασε στη Βοστόνη, ενώ λατρεύει τον αθλητισμό και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι συναντήθηκε στα κορτ με τη Μαρία Σάκκαρη, αφού μιλάνε την ίδια γλώσσα. «Forehand to forehand παιδί μου», έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα, με την τενίστρια να τον κρατά στην αγκαλιά της.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share