Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στον τελικό του σκιφ στην κωπηλασία ο Ντούσκος, πρώτος στον ημιτελικό

Θριάμβευσε στον ημιτελικό!

29 Ιουλίου 2021 07:28
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στον τελικό του σκιφ στην κωπηλασία ο Ντούσκος, πρώτος στον ημιτελικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Στέφανος Ντούσκος θα δώσει το παρών στον τελικό του σκιφ ανδρών μιας και με μία εκπληκτική κούρσα κατέκτησε την 1η θέση στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής από την αρχή της κούρσας μπήκε μπροστά και δεν κοίταξε πίσω του, φτάνοντας στην 1η θέση η οποία του έδωσε την πρόκριση στον τελικό του απλού σκιφ, έχοντας μάλιστα και τον καλύτερο χρόνο από τις δύο ημιτελικές σειρές χρόνο (6:41.61) κάτι που δείχνει πως είναι ικανός για το βάθρο.

Ο Στέφανος Ντούσκος αγωνίζεται στον τελικό του απλού σκιφ αύριο τα ξημερώματα (30/7) στις 3:45 π.μ. όπου θα αντιμετωπίσει στον τελικό του απλού σκιφ τον δεύτερο Δανό Σβέρι Νίλσεν (6:44.00) και τον τρίτο Ρώσο Αλεξάντερ Βιαζόφκιν (6:44.56) από την ημιτελική σειρά του, καθώς και τους τρεις πρώτους της 1ης ημιτελικής σειράς, δηλαδή τους Κγιέτιλ Μπορτς (Νορβηγία), Νταμίρ Μαρτίν (Κροατία) και Μιντάουγκας Γκρισκόνις (Λιθουανία).

Tα έξι πληρώματα του απλού σκιφ ανδρών που θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο έχουν ως εξής:

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Κγιέτιλ Μπορτς Νορβηγία

Σβέρι Νίλσεν Δανία

Αλεξάντερ Βιαζόφκιν Ρωσία

Νταμίρ Μαρτίν Κροατία

Μιντάουγκας Γκρισκόνις Λιθουανία

Ντούσκος: «Μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου» (vid)

Ο Στέφανος Ντούσκος έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση και θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο αύριο (30/7) στις 03:45 στον τελικό του απλού σκιφ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είπε μετά την μεγάλη του επιτυχία: «Έκανα μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου. Έτσι ήταν σχεδιασμένο, έτσι βγήκε! Το πρώτο μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το ήθελα πάρα πολύ. Τώρα θέλω να διεκδικήσω ένα μετάλλιο και θα το παλέψω. Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα μου. Την οικογένειά μου, την εθνική ομάδα, τον έφορο εθνικών ομάδων Βασίλη Πολύμερο, τον προπονητή μου Τζιάνι Ποστιλιόνε που με βοήθησε και με έφτασε εδώ που με έφτασε, την Ομοσπονδία, τον σύλλογο μου, τον ΝΟ Ιωαννίνων που δε θα είχα ξεκινήσει την ενασχόληση με την κωπηλασία αν δεν ήταν αυτός, τον γιατρό και τον χορηγό μου».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share