Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση γάμου στη μικτή ζώνη - Η αθλήτρια είπε το «ναι»

O επιμένων νικά!

27 Ιουλίου 2021 15:05
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση γάμου στη μικτή ζώνη - Η αθλήτρια είπε το «ναι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αργεντινός προπονητής, Λούκας Γκιγέρμο Σαουσέντο έκανε πρόταση γάμου στην αθλήτρια και σύντροφό του, Μαρία Μπέλεν Πέρες Μορίς, στη μικτή ζώνη. Ευτυχώς γι' αυτόν δέχτηκε, αφού πριν 11 χρόνια του είχε πει «όχι»!

Η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη ούτε τώρα. Η Μαρία Μπέλεν Πέρες Μορίς, από την Αργεντινή, μόλις είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια του αγωνίσματος της ξιφασκίας, στην 3η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε δηλώσεις.

Ο Λούκας Γκιγέρμο Σαουσέντο, όμως ήταν τολμηρός και του… βγήκε. Εμφανίστηκε πίσω από την σύντροφό του κρατώντας ένα χαρτί που έγραφε: «Θέλεις να με παντρευτείς;». Η Μορίς μόλις συνειδητοποίησε τι συμβαίνει έβαλε τα κλάματα και αποδέχτηκε την πρόταση.

Το 2010 ο Λούκας Γκιγέρμο Σαουσέντο είχε κάνει ξανά πρόταση γάμου στην Μόρις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας αλλά εκείνη είχε απαντήσει αρνητικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Της έκανε πρόταση γάμου την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας της (video)

Καρκίνος: Αρκετοί άνθρωποι καθημερινά δίνουν μεγάλη μάχη με τον καρκίνο με αποτέλεσμα να μην ξέρουν αν θα μπορέσουν να τα καταφέρουν όμως μία γυναίκα μέσα από την μάχη της είχε και μία σημαντική εξέλιξη για τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι μία κοπέλα όταν έμαθε ότι τα τρία της αδέρφια πεθαίνουν έκανε κάτι που λίγοι θα είχαν τα κότσια να το κάνουν.

Καρκίνος: Η πρόταση γάμου που της άλλαξε τη ζωή

Ο 24χρονος Lucas D’Onofrio έκανε πρόταση γάμου στην 21χρονη Tamara Bruzzo στο δωμάτιό της στο νοσοκομείο, μετά την τελευταία ημέρα της χημειοθεραπείας της και πραγματικά ήταν μια από τις ομορφότερες πράξεις.

Όπως είπε ο Lucas στην επιστολή που έστειλε στο BuzzFeed, η κοπέλα του μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μια ημέρα πριν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς στις 24 Φεβρουαρίου του 2015, την ημέρα των γενεθλίων του 24χρονου, η Tamara διαγνώστηκε με λέμφωμα non-Hodgkin.

Η 21χρονη έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία 96 ωρών. Ο νεαρός, που παρακολούθησε όλη αυτήν τη διαδικασία, αντιλήφθηκε πως έπρεπε να της κάνει την πρόταση γάμου μόλις όλα τελειώσουν. “Ήθελα να είμαι το σύμβολο με το οποίο θα έκλεινε το κεφάλαιο του καρκίνου στη ζωή της και θα άνοιγε ένα νέο, με τις ζωές μας να τρέχουν μαζί“.

Αφού λοιπόν ετοίμασε ένα μπουκέτο με 100 τριαντάφυλλα, τύπωσε 60 φωτογραφίες της αγαπημένης του, αγόρασε 100 κεριά και πήρε 60 μπαλόνια, ήταν έτοιμος για τη μεγάλη στιγμή.

Απίστευτη η πρόταση γάμου που έκανε.

Μάλιστα, ο Lucas τηλεφώνησε στις νοσοκόμες για να τον βοηθήσουν με το σχέδιό του και να το κρατήσουν κρυφό, γιατί επρόκειτο να είναι μια έκπληξη. Οι νοσοκόμες, που λατρεύουν την Tamara, του είπαν πως ένιωθαν παραπάνω από χαρούμενες που θα τον βοηθούσαν.

Η 21χρονη στο μεταξύ είχε ετοιμάσει το δωμάτιό της για πάρτι, με το που θα έβγαινε από την τελευταία της χημειοθεραπεία, όμως ο Lucas και η οικογένειά του έφεραν τη διακόσμηση σε άλλο επίπεδο, όσο κάποιος απασχολούσε την κοπέλα από έξω.

Σε αυτά τα 20 λεπτά, στο δωμάτιο της Tamara βρίσκονταν περίπου 30 άτομα και έβγαζαν τους στολισμούς του πάρτι, βάζοντας στη θέση τους τα μπαλόνια και τα κεριά που είχε πάρει ο 24χρονος, ενώ έφτιαξαν και ένα μονοπάτι με ροδοπέταλα, το οποίο οδηγούσε σε εκείνον.

Μόλις η 21χρονη μπήκε μέσα, κρατώντας τα αποτελέσματα των εξετάσεών της, είδε τον αγαπημένο της να στέκεται με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Προσπάθησε να της μιλήσει, όμως βούρκωσε και παραλίγο να του ξεφύγουν δάκρυα.

Επιπλέον, ο νεαρός είχε κανονίσει να πεταχτούν πυροτεχνήματα τη στιγμή που η κοπέλα θα του έλεγε το “ναι” – και όλα πήγαν όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει. Όπως είπε ο Lucas, είναι σίγουροι πως αυτή ήταν η τελευταία χημειοθεραπεία της Tamara, καθώς μετά τον δεύτερο κύκλων των θεραπειών, ο καρκίνος μειώθηκε κατά 70%.

Δείτε το βίντεο:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share