Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τροχαίο για τον ποδοσφαιριστή Ντάνι Μπεχαράνο μετά το γάμο του στο Αγρίνιο

Δεν τραυματίστηκε το παιδί τους

26 Ιουλίου 2021 11:51
Τροχαίο για τον ποδοσφαιριστή Ντάνι Μπεχαράνο μετά το γάμο του στο Αγρίνιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του και μητέρα του μονάκριβου γιου του και κατέληξε στο νοσοκομείο, μετά από τροχαίο, ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Ντάνι Μπεχαράνο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 05:30 τα ξημερώματα στον δρόμο Θερμοπυλών–Ιτέας κοντά στην Μονή Δαμάστας, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που επέβαινε ο ποδοσφαιριστής, η γυναίκα του και το αγοράκι τους εξετράπη της πορείας του.

Τραυματίστηκε και η γυναίκα του

Από την εκτροπή τραυματίστηκε ο Ντάνι Μπεχαράνο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κατάγματα στο ζυγωματικό και την κλείδα. Μάλιστα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ελαφρότερα έχει τραυματίσετε η γυναίκα του που επέβαινε στο όχημα, ενώ δεν τραυματίστηκε το παιδί τους.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας επέστρεφε από το Αγρίνιο, όπου το απόγευμα του Σαββάτου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρύσα.

Τροχαίο για τον ποδοσφαιριστή Ντάνι Μπεχαράνο μετά το γάμο του στο Αγρίνιο

Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: O Γκίλφι Σίγκουρτσον της Έβερτον συνελήφθη για παιδοφιλία

Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Με ανακοίνωσή της η Έβερτον γνωστοποίησε την αποβολή ενός παίκτη από την πρώτη ομάδα, ο οποίος σύμφωνα με βρετανικά Μέσα είναι ο αρχηγός της Γκίλφι Σίγκουρντσον, καθώς θεωρείται ύποπτος για αδικήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία. Επίσης, στην φυλακή με 14 χρόνια κάθειρξη είχε μπει διεθνής ποδοσφαιριστής μετά τις κατηγορίες για παιδοφιλία πριν 2 χρόνια!

Η «Mirror» έβαλε βόμβα με το δημοσίευμα της το οποίο ανέφερε ότι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (16/07) με ενδείξεις για σεξουαλικά αδικήματα για παιδιά.

Μπορεί το όνομα του ποδοσφαιριστή να μην έχει δημοσιοποιηθεί επίσημα, αλλά στην Αγγλία αναφέρουν πως πρόκειται για τον αρχηγό της Έβερτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον.

Μάλιστα, τα «ζαχαρωτά» με ανακοίνωση που εξέδωσαν, γνωστοποίησαν την αποβολή ενός παίκτη από τις υποχρεώσεις του με την πρώτη ομάδα, χωρίς βέβαια να τον «φωτογραφίζουν», μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες από τις Αστυνομικές Αρχές.

Πάντως, ο παίκτης ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Παγκόσμιο σοκ: Επίθεση με βιτριόλι σε διάσημο ποδοσφαιριστή από τη γυναίκα του!

Να απαγάγει την νεογέννητη κόρη του Γιοανά Γουισά της Λοριάν προσπάθησε γυναίκα που του επιτέθηκε με οξύ το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την L’ Equipe ο ποδοσφαιριστής από το Κονγκό έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στα μάτια από το υγρό που του πέταξε η γυναίκα μπροστά στο σπίτι του.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και σύμφωνα με τις αρχές έκανε επίθεση σε ένα άλλο ζευγάρι μετά από λίγο αλλά συνελήφθη. Όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα προσπάθησε να απαγάγει το παιδί του Γουισά και το ίδιο αποπειράθηκε και στο άλλο ζευγάρι.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η δράστις τον πλησίασε ζητώντας του αυτόγραφο και ανυποψίαστος ο ποδοσφαιριστής πήγε προς το μέρος της για να δεχτεί την επίθεση.

Τι είπε η γυναίκα μετά τη σύλληψή της

Η γυναίκα που συνελήφθη είπε στην αστυνομία πως πρόσφατα απέβαλε και ήθελε να απαγάγει ένα παιδί, καθώς είχε κρύψει την αποβολή από τον σύζυγό της και φοβόταν να του το πει. Γνώριζε τον Γουισά καθώς εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός και είχε έρθει σε επαφή μαζί του και την γυναίκα του, λίγο πριν γεννήσουν ένα κοριτσάκι. Δεν κατάφερε να του αρπάξει το παιδί, αλλά η δεύτερη απόπειρά της σε ένα άλλο ζευγάρι ήταν πετυχημένη. Ωστόσο γρήγορα την συνέλαβε η αστυνομία στο σπίτι της και ομολόγησε την πράξη της.

Πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απαγωγής, πράξεις βαρβαρότητας και βίαιο περιορισμό.

Ο σύλλογος της Λοριάν σε ανακοίνωσή του ανέφερε το σοκαριστικό περιστατικό και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της, ενώ ζήτησε από τις αρχές να τιμωρηθεί η δράστις.

Σύμφωνα με την L’Equipe, οι γιατροί λένε πως δεν μπορούν να εγγυηθούν πως ο Γουισά θα μπορέσει να παίξει σύντομα ξανά ποδόσφαιρο. Την περασμένη σεζόν είχε σκοράρει 11 φορές σε 38 εμφανίσεις.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share