Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιάννης Μαντζουράνης: Ο «Εθνικάρας» νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Η ομάδα του Εθνικού Πειραιά του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση

23 Ιουλίου 2021 22:11
Γιάννης Μαντζουράνης: Ο «Εθνικάρας» νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αγαπητές φιγούρες των ελληνικών γηπέδων είναι ο Γιάννης Μαντζουράνης που όλοι τον ξέρουν ως «Εθνικάρα».

Η ομάδα του Εθνικού Πειραιά που τόσο αγαπά έκανε γνωστό σήμερα (23/7) πως νοσηλεύεται επειδή βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Εθνικού ΟΦΠΦ και σύσσωμη όλοι η οικογένεια του Ομίλου μας εύχονται ταχεία ανάρρωση στον καλύτερο φίλαθλο της Ελλάδας Γιάννη Μαντζουράνη που νοσηλεύεται καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid 19.Οι ευχές για ταχεία ανάρρωση συνοδεύουν και την κόρη του Ζαχαρούλα Μαντζουράνη που νοσηλεύεται επίσης».

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό βρέθηκε ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας

Κορωνοϊός: Με την Ελλάδα να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω του κορωνοϊού από ότι φαίνεται ο ιός χτύπησε και πάλι τον καλλιτεχνικό χώρο και συγκεκριμένα τον Μελέτη Ηλία.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες η Σμαράγδα Καρύδη ανακοίνωσε μέσα από δηλώσεις της ότι είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και ότι έχει πυρετό.

Δύσκολη η κατάσταση.

Κορωνοϊός: Η κατάσταση του Μελέτη Ηλία

Με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε πριν λίγη ώρα ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πως διανύει ήδη την δέκατη μέρα καραντίνας.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δημοσίευσε το τέστ που είχε κάνει και έγραψε, “10η μέρα καραντίνας και νομίζω ήρθε η ώρα να σας πω τα νέα. Ως αισιόδοξος άνθρωπος βρήκα και κάτι θετικό σε όλα αυτά που περνάμε τις τελευταίες μέρες” Μάλιστα, λίγες μέρες πριν είχε αποκαλύψει το άσχημο σκηνικό που βίωνε με σκηνοθέτη.

Η ανάρτηση του Μελέτη Ηλία

Θετικός στον κορωνοϊό ο ηθοποιός.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share