Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε ψυχιατρική κλινική ο πρόεδρος της Παναχαϊκής - Επιτέθηκε σε ιερείς της πόλης

Οι ενέργειες της οικογένειας και η Εισαγγελική εντολή

23 Ιουλίου 2021 18:13
Σε ψυχιατρική κλινική ο πρόεδρος της Παναχαϊκής - Επιτέθηκε σε ιερείς της πόλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος, ο οποίος αναζητείτο από την αστυνομία της Πάτρας. Ο Μπάρλος ενεπλάκη σε ένα πρωτοφανές επεισόδιο εναντίον ιερέων, που σημειώθηκε νωρίτερα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε ζητήσει τη συνδρομή της εκκλησίας στην πόλη προκειμένου να εξασφαλιστεί το πιστοποιητικό της ομάδας για τη συμμετοχή της στη Super League 2.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pelop.gr εντοπίστηκε από αστυνομικούς μέσα στο σπίτι του και αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να μεταφερθεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου, για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Την ίδια ώρα οι Ιερείς θύματα της επίθεσης φέρεται να μην επιθυμούν να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής. Το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι με πρωταγωνιστή τον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο.

Πάτρα: Σε ψυχιατρική κλινική ο πρόεδρος της Παναχαϊκής - Επιτέθηκε σε ιερείς της πόλης

Ο Γιώργος Μπάρλος εισήλθε στο Ναό και επιτέθηκε λεκτικά στον εφημέριο του, προκαλώντας αναστάτωση, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Ωστόσο, έως ότου φτάσει η αστυνομία, ο άνδρας επιβιβάστηκε σε πολυτελές όχημα διαφεύγοντας από το σημείο, ενώ η αστυνομία ερευνούσε τη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Σε περίπτωση που ο ιερέας υποβάλλει μήνυση, επιθυμώντας τη δίωξη του δράστη, τότε θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο π. Θεόκλητος Παντελίδης, εναντίον του οποίου χειροδίκησε ο Γιώργος Μπάρλος, κατέθεσε τα όσα έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αδιανόητο! Ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να βγάλει τη βέρα του και...έγινε αλλαγή!

Ο Σλοβάκος αμυντικός, Έρικ Τσίκος, είχε δηλωθεί να ξεκινήσει ως βασικός στην αναμέτρηση της ομάδας του με την ΜΤΚ για το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής της Ντέμπρετσεν, εντέλει, δεν αγωνίστηκε ποτέ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μπάλας Μπέρκε τού ζήτησε να βγάλει τη βέρα του γάμου του.

Ο Τσίκος προσπάθησε να τη βγάλει, αλλά μάταια. Πήγε στον πάγκο, οι άνθρωποι της ομάδας του προσπάθησαν κι αυτοί να τον βοηθήσουν, αλλά τίποτα. Έτσι, μετά από έξι λεπτά, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αγώνα!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share