Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τρέλα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... τραγουδά Χαρά Βέρρα και εκείνη εγκρίνει

«Θα κάνω ζημιές...»

23 Ιουλίου 2021 11:52
Τρέλα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... τραγουδά Χαρά Βέρρα και εκείνη εγκρίνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι «μεθυσμένος» από τον τίτλο με τους Μιλγουόκι Μπακς, κερδίζοντας την αποθέωση στην παρέλαση της ομάδας του και αποφασίζοντας μετά να... απαγγείλει Χαρά Βέρρα.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, μάλιστα, έχει ως φαν του τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία και έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter, με ένα video που δείχνει τον Γιάννη και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο να τραγουδούν το τραγούδι της «Θα κάνω ζημιές».

«Χίλια μπράβο… και είναι τόσο λίγα για αυτόν τον αθλητή, άνθρωπο… πάντα να κάνεις “ζημιές” Γιάννη Αντετοκούνμπο», έγραψε η Χαρά Βέρρα για τον νέο πρωταθλητή του NBA.

Το παλάτι όπου... παρτάρει μετά τον τίτλο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει μια απίστευτη καριέρα. Πού ζει, όμως, ο Έλληνας πρωταθλητής που κατάφερε μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να βρεθεί από τα Σεπόλια στην κορυφή του NBA;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το ματς της ζωής του, με τους Μιλγουόκι Μπακς να επικρατούν με 105-98 των Σανς και να αναδεικνύονται πρωταθλητές του NBA για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.

Το πολυτελές αρχοντικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το αρχοντικό του, το οποίο βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τετραγωνικών μέτρων και η αξία της υπολογίζεται στα 1,8 εκατ. δολάρια.

Η πανέμορφη κατοικία του διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, με τον «Greek Freak» και την οικογένεια του να διαμένουν εκεί από το 2018.

Πρόκειται για μια έπαυλη με μεγάλους εσωτερικούς χώρους, κουζίνα ενιαίων χώρων (open concept) και οικογενειακό δωμάτιο που οδηγεί στην αυλή.

Στον κυρίως χώρο υπάρχει ταβάνι με ηλιοροφή και διπλό τζάκι, ενώ η κύρια σουίτα έχει δύο μεγάλες walk in closet (δωμάτια ντουλάπες), σπα, ντους και ξεχωριστό τζακούζι.

Στον πάνω όροφο υπάρχουν πέντε επιπλέον κρεβατοκάμαρες και ένα loft, όπως και μπαρ, game room, home theatre, κελάρι, γυμναστήριο, πισίνα και ξεχωριστό θερμαινόμενο γκαράζ.

«Κάηκε» το Μιλγουόκι για τους Μπακς

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share