Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γκίλφι Σίγκουρτσον: Τον παράτησε η γυναίκα του μετά τις κατηγορίες για παιδοφιλία

Εφιάλτης για τον αρχηγό της Έβερτον

21 Ιουλίου 2021 22:58
Γκίλφι Σίγκουρτσον: Τον παράτησε η γυναίκα του μετά τις κατηγορίες για παιδοφιλία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η μία κακή είδηση διαδέχεται την άλλη για τον Γκίλφι Σίγκουρτσον, καθώς ο αρχηγός της Έβερτον όχι μόνο κατηγορείται για παιδοφιλία, αλλά υπάρχει και συνέχεια.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η σύζυγος του Ισλανδού μέσου μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι τους, μετά από όσα έγιναν γνωστά για τον ίδιο, όντας συγκλονισμένη από τις κατηγορίες.

Ο Σίγκουρντσον δε από την πλευρά του, έχει μεταφερθεί σε άλλο ειδικό σπίτι, όπου και βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση και ενώ περιμένει να του απαγγελθούν κι επίσημα κατηγορίες, για να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεσή του.

Η τοποθέτηση της Έβερτον για τη σύλληψή του

Η αποκάλυψη της σύλληψης ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Premier League με την κατηγορία της τέλεσης σεξουαλικών αδικημάτων σε παιδιά αρχίζει να παίρνει μεγάλη έκταση στα βρετανικά ΜΜΕ, χωρίς κάποιο μέσο να έχει προχωρήσει στη δημοσίευση του ονόματός του.

Πάντως, δύο 24ωρα μετά τη σύλληψη του παίκτη, η Έβερτον εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημερώνει για την αποβολή ενός παίκτη της από την πρώτη ομάδα, που έκανε πολλούς να θεωρήσουν πως υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των δύο συμβάντων και πως ο παίκτης που βρίσκεται στο στόχαστρο αστυνομικής έρευνας ανήκει στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

«Ή Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει πως έχει αποβάλλει παίκτη από την πρώτη ομάδα της, αναμένοντας την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει να στηρίζει τις Αρχές στις έρευνές τους και δεν θα κάνει κάποια άλλη ανακοίνωση στην παρούσα φάση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν την Δευτέρα (19/7) οι μπλε του Λίβερπουλ.

Η ζωή και η καριέρα του Γκίλφι Σίγκουρτσον

Ο Γκίλφι Σίγκουρντσον γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1989 στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας και όπως συνηθίζεται στην πατρίδα του, ο πατέρας του, Σίγκουρντουρ Ανταλστέινσον ήταν ψαράς. Από μικρός, έπαιζε συνέχεια ποδόσφαιρο μαζί με την οικογένεια του.

Μόλις 13 ετών, ο αδερφός του και ο πατέρας του, τον πήγαν στην Χάφναρφιορδουρ με σκοπό να μάθει εκεί τα μυστικά του αθλήματος, και να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αγγλία και συγκεκριμένα στην Ρέντινγκ, ενώ το 2010 έκανε το μεγάλο βήμα πηγαίνοντας στην γερμανική Χόφενχαιμ. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Αγγλία και την Σουόνσι μέχρι που ήρθε η πρόταση από την Τότεναμ (8,8 εκ.).

Το «μπαμ» στην καριέρα του έγινε στο Euro2016 πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό τουρνουά με αποτέλεσμα να γίνει ο πιο διάσημος άνθρωπος στην Ισλανδία.

Έχοντας φτιάξει την ποδοσφαιρική του καριέρα, παντρεύτηκε την Μις Ισλανδία, Αλεξάντρα Ιβαρσντότιρ η οποία έχει σπουδάσει ψυχολογία και έχει ασχοληθεί με τρόφιμα, μόδα και έπιπλα.

Το ζευγάρι έζησε ένα τραγικό συμβάν τον Σεπτέμβριο του 2020, με τον αδερφό της συζύγου του Σιγκουρντσόν, να χάνει την ζωή του μετά από ατύχημα. Ο 11χρονος Μαξιμιλιάν πυροβολήθηκε κατά λάθος, έχοντας πάρει το όπλο από μια ντουλάπα...

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share