Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Νέφτσι Μπακού στον β' προκριματικό του Champions League - Το προφίλ της αντιπάλου

Ξεκινάει ο δρόμος προς τους ομίλους

14 Ιουλίου 2021 23:02
Ολυμπιακός: Κόντρα στη Νέφτσι Μπακού στον β' προκριματικό του Champions League - Το προφίλ της αντιπάλου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Αζέροι επικράτησαν της Ντιναμό Τιφλίδας με 2-1 και με δύο νίκες σφράγισαν το εισιτήριο τους για την επόμενη φάση. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που έκανε γνωστές τις προθέσεις της σχετικά με το γήπεδό της και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού ενόψει της νέας σεζόν.

Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου στο “Γ. Καραϊσκάκης” και η ρεβάνς στις 28 Ιουλίου στην “Balcell Arena” του Αζερμπαϊτζάν.

Κόντρα στη Νέφτσι Μπακού στον β' προκριματικό του Champions League ο Ολυμπιακός

Το προφίλ της Νέφτσι Μπακού, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο προκριματικό γύρo του Champions League

Η Νέφτσι κατάφερε να δηλώσει το «παρών» στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν και μάλιστα με κινηματογραφικό τρόπο, αφού πήρε τη νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Καραμπάκ, που ήταν η άμεση διεκδικήτρια του τίτλου, με γκολ στο 90’ από τον Αχμέντοφ. Με αυτό τον τίτλο έσπασε μια κυριαρχία επτά ετών της Καραμπάκ, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά το 2013.

Η ομάδα ιδρύθηκε το 1905, έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήμα και 7 Κύπελλα, ενώ η χρηματιστηριακή αξία βάσει του transfermarkt υπολογίζεται στα 7,2 εκατ. ευρώ.

Όσκαρ ατυχίας για τον Κώστα Φορτούνη: Μετά το γάμο του έπαθε ρήξη χιαστού

Ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να πει πως κερδίζει για ακόμη μια φορά... Όσκαρ ατυχίας, που του χτύπησε και πάλι την πόρτα, αφού λίγο μετά το γάμο του προκλήθηκε σοκ στον Ολυμπιακό, μιας και υπέστη για δεύτερη φορά στην καριέρα του ρήξη χιαστού.

Τον Ιούλιο του '19 ο Φορτούνης είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό, ξανά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, σε φιλικό παιχνίδι με το Αμβούργο και η ατυχία χτύπησε εκ νέου την πόρτα του 28χρονου άσου.

Ο Φορτούνης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό (26/6) φιλικό των πρωταθλητών με τη Βόλφσμπεργκερ, το πρώτο επί αυστριακού εδάφους, εκεί που είχε χτυπήσει και πριν δύο χρόνια!

Από την πρώτη στιγμή υπήρχε ανησυχία στο μεγάλο Λιμάνι για τον τραυματισμό του και οι φόβοι τελικά επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι ο Φορτούνης θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι ως οχτώ μήνες και θα τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς από το 2022.

Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης, ένας από τους κορυφαίους μπαλαντέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αγαπημένη του, Ιωάννα Καταραχιά, διανύουν την πιο ωραία περίοδο της ζωής τους. Λίγο πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε στη Σάσα Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά. «Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει, πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι». Ενώ, όσον αφορά τον ερχομό του παιδιού του: «Περιμένουμε αγοράκι και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Θα τον ονομάσουμε Σπύρο – έτσι λένε τον πατέρα μου. Θα τον βαπτίσουμε πριν από τον γάμο μας».

«Κάναμε πολιτικό γάμο πριν 20 μέρες στην Καλαμπάκα, καθώς κατάγομαι από εκεί. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει το καλοκαίρι με το καλό, και πάλι στην Καλαμπάκα, με κουμπάρους έναν καλό μου φίλο, τον Νίκο Κατσαΐτη, και μια φίλη μας, την Αποστολία Νούσια», αποκάλυψε.

«Η πρόταση γάμου έγινε στην Καλαμπάκα. Πήγαμε στα Μετέωρα, που είναι πολύ όμορφα, και της την έκανα εκεί», ανέφερε ο Κ. Φορτούνης, ενώ εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να δει την Ιωάννα ως τη γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της και να κάνουν οικογένεια. «Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Γνωρίσαμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο και είδαμε ότι ταιριάζουμε. Αυτό που θαυμάζω σε αυτήν είναι η αποφασιστικότητά της και ακόμα περισσότερο η ειλικρίνειά της», κατέληξε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share