Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τεράστιο deal Cosmote Tv - Παναθηναϊκού! Με 7.000.000 ευρώ οι εντός έδρας αγώνες του τριφυλλιού στην πλατφόρμα

Ιστορική συμφωνία που ταράζει τα νερά!

14 Ιουλίου 2021 09:37
Τεράστιο deal Cosmote Tv - Παναθηναϊκού! Με 7.000.000 ευρώ οι εντός έδρας αγώνες του τριφυλλιού στην πλατφόρμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιστορική «μεταγραφή» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο άνω των 7 εκατ.ευρώ και οι αγώνες του θα προβάλλονται από την Cosmote TV!

Σπουδαίο deal για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετακομίζει από τη Nova στην πλατφόρμα της Cosmote TV όπως αναφέρει η "Live Sport".

Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επέλθει συμφωνία, με τους "πράσινους" να εισπράττουν περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους επίτευξης στόχων κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα παιχνίδια του Τριφυλλιού θα μεταδίδονται από τη νέα σεζόν μέσω της Cosmote.

Ανάλογη πρόταση έχει γίνει και στην ΑΕΚ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ κι αποτελεί ποσό ρεκόρ και για τις δύο ομάδες.

Τεράστιο deal Cosmote Tv - Παναθηναϊκού

Το SDNA μας είχε ενημερώσει από προχθές για το μεγάλο "κόλπο" που επιχειρεί η Cosmote TV με τους δύο "μεγάλους" της Αθήνας κι ακόμα έξι ομάδες.

Παράλληλα σχεδόν τελειωμένη είναι η συμφωνία του καναλιού και με Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό και Ιωνικό, ενώ ξεχωριστές συζητήσεις γίνονται με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα εκτιμάται ότι ανάλογη πρόταση -με εκείνη σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ- έχει καταθέσει η Cosmote και στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντως διατηρεί δίαυλο και με τη Nova.

Netflix: Τι αλλάζει και τρίβουν τα χέρια τους σε Nova και Cosmote - Δωρεάν Cosmote TV σε χιλιάδες νοικοκυριά

Η εξέλιξη που αφορά το NETFLIX και ικανοποιεί πάγιο αίτημα του ΟΤΕ (COSMOTE) και της Forthnet (NOVA). Πιο αναλυτικά, ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στον κλάδο των τηλεοπτικών υπηρεσιών streaming. Σύμφωνα με πληροφορίες, για πρώτη φορά από την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα το Netflix θα κληθεί να πληρώσει φόρους. Παράλληλα, το απόλυτο δώρο κάνει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά γιατί είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών!

Η πληρωμή θα αφορά το έτος 2020, με βάση τα στοιχεία που θα ανακοινώσει η εταιρεία. Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί το πάγιο αίτημα του ΟΤΕ και της Forthnet για τη μείωση των συνθηκών άνισου ανταγωνισμού σε σχέση με τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των υπηρεσιών streaming και δεν αποδίδουν φόρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται εκ νέου το ενδεχόμενο να ζητηθεί από κάθε εταιρεία που παρέχει συνδρομητικές τηλεοπτικές υπηρεσίες να έχει ξεχωριστή εταιρεία για τη δραστηριότητα αυτή ή να αναρτώνται υποχρεωτικά τα στοιχεία κλάδου.

Cosmote: Δωρεάν Cosmote TV σε χιλιάδες νοικοκυριά και η «τρελή» προσφορά που «τρέχει»!

Cosmote: Αυτό που κάποτε έμοιαζε σαν όνειρο θερινής νυκτός ετοιμάζεται να γίνει πράξη καθώς 936 περιοχές θα έχουν τη δυνατότητα για δωρεάν Cosmote TV! Ενώ, φαίνεται πως οι μεγάλες εταιρείες της κινητής τηλεφωνίας, ήτοι η Cosmote, η Wind και η Vodafone θα βρουν ανταγωνισμό, καθώς όλα έρχονται... τούμπα με τον νέο παίκτη που μπαίνει στην αγορά.

Λύση στο πρόβλημα χιλιάδων νοικοκυριών σε 936 «λευκές περιοχές» της χώρας από την Κόρινθο μέχρι τις ακριτικές περιοχές δίνει το πρόγραμμα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου μέσω Cosmote και Digea θα αποκτήσουν τηλεοπτικό σήμα για να παρακολουθούν το πρόγραμμα των ελληνικών καναλιών.

Το πρόγραμμα του υπουργείου Ψηφιακής Μεταρρύθμισης ύψους 30,87 εκατ. ευρώ που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028, θα παρέχει τη δυνατότητα επιδότησης 150 ευρώ σε κάθε νοικοκυριό για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, και θα δίνεται επίσης 8ετης εγγύηση.

Το κόστος της οκταετούς επιδότησης θα προέλθει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και την ΕΕΤΤ. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί, κρατικοί και ιδιωτικοί, υποχρεούνται να παρέχουν τα προγράμματά τους δωρεάν σε όσους παρόχους μετέχουν στο πρόγραμμα της καθολικής κάλυψης.

Η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έχει ανοίξει στο gov.gr για τους ενδιαφερόμενους που μέχρι σήμερα δεν είχαν πρόσβαση στα τηλεοπτικά προγράμματα των ελληνικών σταθμών, με την αίτηση να υποβάλλεται για 15 ημερολογιακές ημέρες ανά τετράμηνο, με την πρώτη προθεσμία υποβολής να λήγει στις 15 Ιουνίου.

Το πρόβλημα των λευκών περιοχών επηρεάζει περισσότερα από 160.000 νοικοκυριά και προέκυψε από το 2014 όταν η Digea ανέλαβε την ψηφιακή κάλυψη της χώρας, έχοντας ωστόσο την υποχρέωση να καλύψει πληθυσμιακά και όχι γεωγραφικά το 95% της χώρας, καθώς το 2013 είχε κλείσει η ΕΡΤ που αποτελούσε τον μόνο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό που παρείχε σχεδόν 99% πληθυσμιακή κάλυψη.

Το 2018, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να δώσει λύση με την επιδότηση των νοικοκυριών για να αποκτήσουν τηλεοπτικό σήμα μέσω συνδρομητικής ή ελεύθερης τηλεόρασης, με μόνο την Cosmote και την Digea να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Με τις νέες ρυθμίσεις που έφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκης, το έργο της καθολικής κάλυψης θα παραταθεί μέχρι το 2028 όπου θα μπορούν να συμμετέχουν τόσο οι πάροχοι δικτύων όσο και οι πάροχοι ηλεκτρονικών επικοινωνιών που χρησιμοποιούν άλλα δίκτυα.

Η αίτηση υποβάλλεται με πρωτοβουλία του ενδιαφερόμενου είτε ηλεκτρονικά από τον ίδιο μέσω σχετικής εφαρμογής της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου, gov.gr, είτε μέσω των εξουσιοδοτημένων χρηστών των Κ.Ε.Π.

Δωρεάν Cosmote TV

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν για:

  • επίγεια ευρυεκπομπή
  • δορυφορική ευρυεκπομπή
  • σταθερή ή κινητή ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Για τα παραπάνω ισχύουν:
  • χορήγηση και εγκατάσταση του απαραίτητου ευρυζωνικού εξοπλισμού όπου απαιτείται
  • 8 χρόνια πρόσβασης σε προγράμματα εθνικής και τοπικής εμβέλειας
  • 8 χρόνια εγγύησης εξοπλισμού και της εγκατάστασης του όταν αυτός απαιτείται
  • ελεύθερη επιλογή παρόχου

Για την υποβολή της αίτησης ο δικαιούχος θα χρειαστεί:

  • τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης το Taxisnet
  • τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της μόνιμης κατοικίας
  • την ηλεκτρονική διεύθυνση (email)
  • τους αριθμούς του σταθερού και του κινητού τηλεφώνου
  • τον ενδεκαψήφιο αριθμό της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην κύρια και μόνιμη κατοικία του
  • τον οικισμό στον οποίο βρίσκεται η μόνιμη κατοικία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τον πάροχο της επιλογής τους και την εμπορική ονομασία του πακέτου υπηρεσιών της προτιμήσης τους, σε περίπτωση που ο πάροχος έχει διαμορφώσει περισσότερα από ένα πακέτα υπηρεσιών.

Επίσης θα πρέπει να δηλώσουν και τον εναλλακτικό πάροχο και την εμπορική ονομασία των υπηρεσιών που θέλουν να αποκτήσουν,

Σημειώνεται ότι η επιδότηση αφορά σε νοικοκυριά και όχι σε μεμονωμένους δικαιούχους ή επιχειρήσεις και αφορά αποκλειστικά στο ακίνητο που έχει δηλωθεί στην αίτηση.

Το ποσό της επιδότησης δίνεται απευθείας στον πάροχο που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι μετά από εξουσιοδότηση τους.

Αίτηση επίσης μπορούν να υποβάλλουν και όσοι από τους δικαιούχους των νοικοκυριών θέλουν να διορθώσουν λανθασμένα στοιχεία παλαιότερης αίτησης στο πλαίσιο της δράσης.

Cosmote: Η τρελή προσφορά που «τρέχει»!

Το απόλυτο δώρο κάνει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά γιατί είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών!

Δωρεάν απεριόριστα data για όλα τα Σαββατοκύριακα έως και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (21/6), προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της, για να επικοινωνούν και να ψυχαγωγούνται ξέγνοιαστα από όπου και αν βρίσκονται.

Όλοι οι συνδρομητές κινητής, οικιακοί και εταιρικοί (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP), μπορούν να ενεργοποιούν την δωρεάν προσφορά για κάθε Σαββατοκύριακο, μπαίνοντας από το κινητό τους στα applications My COSMOTE και WHAT’S UP και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες των δικτύων COSMOTE 4G και COSMOTE 5G.

Οι συνδρομητές για το πρώτο Σαββατοκύριακο ισχύος της προσφοράς μπορούν να ενεργοποιήσουν τα δωρεάν απεριόριστα δεδομένα από σήμερα και στη συνέχεια από κάθε Δευτέρα για κάθε επερχόμενο Σαββατοκύριακο.

«Στην COSMOTE φροντίζουμε συνεχώς να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των συνδρομητών μας. Για το λόγο αυτό, προχωράμε συχνά σε προσφορές πακέτων GB, εντελώς δωρεάν ή σε πολύ χαμηλές τιμές, σε περιόδους που το Internet στο κινητό γνωρίζει αυξημένη ζήτηση.

Προσφέροντας δωρεάν απεριόριστα data σε όλους, για όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δίνουμε τη δυνατότητα στους συνδρομητές μας να σερφάρουν ανέμελα από το κινητό τους, από όπου και αν βρίσκονται», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.

Πως θα αποκτήσετε 7GB!

Νέα απίθανη προσφορά του Cosmote που πρέπει να προλάβετε! Με μια μοναδική, όπως την χαρακτηρίζει η Cosmote, 3μηνη προσφορά σε υποδέχεται στο δίκτυό της αν πραγματοποιήσεις τη μετάβαση, είτε με νέο αριθμό, είτε ως φορητότητα!

Ενεργοποίησε το πακέτο COSMOKAPTA COMBO με 10€ το μήνα και πάρε ΔΩΡΟ επιπλέον 7GB internet & 400 λεπτά ομιλίας, κάθε μήνα, για τους 3 πρώτους μήνες.

Κάθε φορά που ανανεώνεις το υπόλοιπο σου, μετά τη λήξη της προσφοράς, θα ενεργοποιείται αυτόματα το πακέτο COSMOKΑΡΤΑ COMBO αξίας €10 και σου προσφέρει 300’ προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 300’ COSMOTE, 400MB & 200SMS.

Cosmote: Απίθανη προσφορά

Η προσφορά ισχύει μόνο για τις νέες συνδέσεις. Αν θες να επωφεληθείς της προσφοράς πρέπει να παραγγείλεις νέο πακέτο σύνδεσης

Μετά τη λήξη της προσφοράς, κάθε φορά που ανανεώνεις το υπόλοιπο σου, θα ενεργοποιείται αυτόματα το πακέτο COSMOKΑΡΤΑ COMBO αξίας €10 και σου προσφέρει 300’ προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 300’ COSMOTE, 400MB & 200SMS.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share