Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Εκτελέστηκε συμβόλαιο θανάτου στους πανηγυρισμούς για το Euro

Xαμός έγινε στην Ιταλία

12 Ιουλίου 2021 20:38
Απίστευτο: Εκτελέστηκε συμβόλαιο θανάτου στους πανηγυρισμούς για το Euro
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετοί μικροτραυματισμοί, ένας ακρωτηριασμός, αλλά και ένα συμβόλαιο θανάτου ήταν το… μενού των πανηγυρισμών μετά την κατάκτηση του τροπαίου

Πραγματικός χαμός έγινε στην Ιταλία μετά την κατάκτηση του Euro 2020 από την εθνική ομάδα. Οπως μετέδωσε το Reuters, ένας 22χρονος από την περιοχή, Καλτατζιρόνε, σκοτώθηκε καθώς έτρεχε στο κέντρο της πόλης για να προλάβει τους πανηγυρισμούς.

Στο Μιλάνο, 15 άτομα τραυματίστηκαν, οι τρεις από αυτούς σοβαρά, ενώ ένας από αυτούς έχασε τρία δάχτυλα όταν ένα πυροτέχημα έσκασε στα χέρια του.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στην Φότζια, ένας εκτελεστής βρήκε ευκαιρία μέσα στον συνωστισμό για να πυροβολήσει το θύμα του και να χαθεί με μοτοσυκλέτα. Η ανιψιά του θύματος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Απίστευτο: Εκτελέστηκε συμβόλαιο θανάτου στους πανηγυρισμούς για το Euro

Euro 2020: Ρατσιστικό παραλήρημα από ηλίθιους Άγγλους! Επίθεση σοκ στους μαύρους παίκτες της ομάδας που έχασαν πέναλτι

Euro 2020: Αηδιασμένη δηλώνει σε ανακοίνωσή της η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκαν οι μαύροι παίκτες της Αγγλίας μετά την ήττα από την Ιταλία στα πέναλτι στον τελικό . Οι οπαδοί ξέσπασαν κατά των παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και κυρίως απέναντι στους Σάκα, Ράσφορντ και Σάντσο για τις χαμένες εκτελέσεις στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι παίκτες της Αγγλίας που απέτυχαν από την άσπρη βούλα δέχτηκαν ρατσιστικές επιθέσεις μέσω social media. Οι Μπουκαγιό Σάκα, Τζέιντον Σάντσο και Μάρκους Ράσφορντ έγιναν αποδέκτες ρατσιστικών μηνυμάτων στα social media από Αγγλους οπαδούς. H αγγλική ομοσπονδία (FA) με ανακοίνωση καταδίκασε αυτές τις αντιδράσεις δηλώνοντας αηδιασμένη.

Σάουθγκεϊτ: «Δική μου η ευθύνη για τους εκτελεστές των πέναλτι»

Ο Γκάρεθ Σάουγκέϊτ τόνισε πως οι εκτελεστές των πέναλτι προέκυψαν από τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας και ταυτόχρονα θεωρεί πως όλη η ομάδα ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν νίκησαν στον κανονικό αγώνα και κατά την παράτασή του.

Αναλυτικά: «Αυτό είναι πάνω μου, εγώ αποφάσισα για τα πέναλτι και ποιοι θα τα εκτελέσουν, με βάση αυτά που έχουμε κάνει στην προπόνηση, κανείς άλλος. Είναι δική μου ευθύνη.

Μαζί νικάμε και ευθυνόμαστε όλοι που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Για τα πέναλτι, είναι δική μου απόφαση».

Euro 2020: "Κάηκε" η Ιταλία για την κατάκτηση της κορυφής! Πανηγυρισμοί σε Μιλάνο, Ρώμη και άλλες πόλεις

Euro 2020: Φιέστα σε κάθε γωνιά της Ιταλίας για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, λαοθάλασσα στην Piazza Duomo του Μιλάνο και οι Ρωμαίοι φίλοι των Ατζούρι στο σιντριβάνι της Piazza Navona!

Το πάρτι μόλις άρχισε. Καλεσμένη όλη η Ιταλία, μετά τον θρίαμβο και την κατάκτηση του Euro από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι μέσα στο «Γουέμπλεϊ». Με το τελευταίο σφύριγμα, οι φίλοι των Ατζούρι από κάθε γωνιά της χώρας ξεχύθηκαν στους δρόμους, στις μεγάλες πλατείες σε Μιλάνο και Ρώμη, δίνοντας το σύνθημα για ατελείωτο γλέντι.

Στην Piazza Duomo, την οποία είχαν κατακλύσει οι φίλοι της Ίντερ στην κατάκτηση του Scudetto προ ολίγων μηνών, σχηματίστηκε λαοθάλασσα, ενώ στην πρωτεύουσα και την Piazza Navona οι οπαδοί της Σκουάντρα βούτηξαν στο σιντριβάνι. Η κυκλοφορία στους δρόμους αναμενόμενα… χαοτική.

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Euro 2020:

Euro 2020:

Euro 2020:

Euro 2020:

Euro 2020:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share