Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Euro 2020 - Επεισόδια: Άγγλοι χούλιγκαν επιτέθηκαν σε Ιταλούς μετά τον τελικό

Μεγάλη πίκρα για τους Άγγλους

12 Ιουλίου 2021 10:10
Euro 2020 - Επεισόδια: Άγγλοι χούλιγκαν επιτέθηκαν σε Ιταλούς μετά τον τελικό

Μια ανάσα πριν την κατάκτηση του Euro 2020 βρέθηκε η Αγγλία, ωστόσο η Ιταλία δεν της έκανε τη χάρη. Το ματς κρίθηκε στα πέναλτι και το κύπελλο πάει Ρώμη! Ωστόσο μετά τον τελικό δεν έλειψαν τα επεισόδια, καθώς Άγγλοι χούλιγκαν επιτέθηκαν σε φίλαθλους της Ιταλίας.

Μετά το τέλος του τελικού Άγγλοι χούλιγκαν επιτέθηκαν σε Ιταλούς, με την αστυνομία να απουσιάζει και τους σεκιούριτι να μην μπορούν να τους συγκρατήσουν.

45 συλλήψεις

Μόλις ολοκληρώθηκε ο τελικός, οι Άγγλοι οπαδοί δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι η εθνική τους ομάδα δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Γι’ αυτό και ξέσπασαν σε ανυποψίαστους Ιταλούς στις εξόδους των θυρών του «Γουέμπλεϊ».

Συγκεκριμένα ομάδα νεαρών Άγγλων χούλιγκαν, εισέβαλε στις θύρες των Ιταλών οι οποίοι πανηγύριζαν την επιτυχία της ομάδας τους κι άρχισαν να τους χτυπάνε με μανία.

Η αστυνομία απουσίαζε, ενώ οι άνθρωποι ασφαλείας άργησαν να επέμβουν. Πάντως η Αστυνομία του Λονδίνου, μετά τη λήξη του τελικού, προχώρησε συνολικά σε 45 συλλήψεις, με τις περισσότερες να γίνονται πριν τη σέντρα.

Euro 2020: "Κάηκε" η Ιταλία για την κατάκτηση της κορυφής! Πανηγυρισμοί σε Μιλάνο, Ρώμη και άλλες πόλεις

Euro 2020: Φιέστα σε κάθε γωνιά της Ιταλίας για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, λαοθάλασσα στην Piazza Duomo του Μιλάνο και οι Ρωμαίοι φίλοι των Ατζούρι στο σιντριβάνι της Piazza Navona!

Το πάρτι μόλις άρχισε. Καλεσμένη όλη η Ιταλία, μετά τον θρίαμβο και την κατάκτηση του Euro από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι μέσα στο «Γουέμπλεϊ». Με το τελευταίο σφύριγμα, οι φίλοι των Ατζούρι από κάθε γωνιά της χώρας ξεχύθηκαν στους δρόμους, στις μεγάλες πλατείες σε Μιλάνο και Ρώμη, δίνοντας το σύνθημα για ατελείωτο γλέντι.

Στην Piazza Duomo, την οποία είχαν κατακλύσει οι φίλοι της Ίντερ στην κατάκτηση του Scudetto προ ολίγων μηνών, σχηματίστηκε λαοθάλασσα, ενώ στην πρωτεύουσα και την Piazza Navona οι οπαδοί της Σκουάντρα βούτηξαν στο σιντριβάνι. Η κυκλοφορία στους δρόμους αναμενόμενα… χαοτική.

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Euro 2020:

Euro 2020:

Euro 2020:

Euro 2020:

Euro 2020:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share