Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παγκόσμιο σοκ: Επίθεση με βιτριόλι σε διάσημο ποδοσφαιριστή από τη γυναίκα του!

Ήθελα να του απαγάγει το παιδί!

8 Ιουλίου 2021 12:28
Παγκόσμιο σοκ: Επίθεση με βιτριόλι σε διάσημο ποδοσφαιριστή από τη γυναίκα του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να απαγάγει την νεογέννητη κόρη του Γιοανά Γουισά της Λοριάν προσπάθησε γυναίκα που του επιτέθηκε με οξύ το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την L’ Equipe ο ποδοσφαιριστής από το Κονγκό έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στα μάτια από το υγρό που του πέταξε η γυναίκα μπροστά στο σπίτι του.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και σύμφωνα με τις αρχές έκανε επίθεση σε ένα άλλο ζευγάρι μετά από λίγο αλλά συνελήφθη. Όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα προσπάθησε να απαγάγει το παιδί του Γουισά και το ίδιο αποπειράθηκε και στο άλλο ζευγάρι.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η δράστις τον πλησίασε ζητώντας του αυτόγραφο και ανυποψίαστος ο ποδοσφαιριστής πήγε προς το μέρος της για να δεχτεί την επίθεση.

Τι είπε η γυναίκα μετά τη σύλληψή της

Η γυναίκα που συνελήφθη είπε στην αστυνομία πως πρόσφατα απέβαλε και ήθελε να απαγάγει ένα παιδί, καθώς είχε κρύψει την αποβολή από τον σύζυγό της και φοβόταν να του το πει. Γνώριζε τον Γουισά καθώς εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός και είχε έρθει σε επαφή μαζί του και την γυναίκα του, λίγο πριν γεννήσουν ένα κοριτσάκι. Δεν κατάφερε να του αρπάξει το παιδί, αλλά η δεύτερη απόπειρά της σε ένα άλλο ζευγάρι ήταν πετυχημένη. Ωστόσο γρήγορα την συνέλαβε η αστυνομία στο σπίτι της και ομολόγησε την πράξη της.

Πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απαγωγής, πράξεις βαρβαρότητας και βίαιο περιορισμό.

Ο σύλλογος της Λοριάν σε ανακοίνωσή του ανέφερε το σοκαριστικό περιστατικό και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της, ενώ ζήτησε από τις αρχές να τιμωρηθεί η δράστις.

Σύμφωνα με την L’Equipe, οι γιατροί λένε πως δεν μπορούν να εγγυηθούν πως ο Γουισά θα μπορέσει να παίξει σύντομα ξανά ποδόσφαιρο. Την περασμένη σεζόν είχε σκοράρει 11 φορές σε 38 εμφανίσεις.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share