Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Euro 2020: Μια Αγγλία να την τρέμεις!

Τώρα ελάτε στο Λονδίνο!

3 Ιουλίου 2021 23:55
Euro 2020: Μια Αγγλία να την τρέμεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Euro 2020: Η Αγγλία έκανε μία χαψιά την Ουκρανία (4-0) και επιστρέφει… home, θέλοντας να ζήσει στο Λονδίνο αυτό που ονειρεύονται όλοι στο νησί.

Είχαν πει ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ σε πρεμιέρα Euro. Το έκανε φέτος. Check.

Είχαν πει ότι δεν είχε κερδίσει ποτέ παιχνίδι νοκ-άουτ στην κανονική διάρκεια. Το έκανε φέτος. Check.

Είχαν πει ότι παίζει μόνο για το 1-0 και δεν μπορεί να προσφέρει θέαμα εκτός από ουσία. Το έκανε απόψε. Check.

Είχαν πει πάρα πολλά. Ότι ο Χάρι Κέιν δεν συμμετέχει, δεν σκοράρει, δεν έχει θέση στο αρχικό σχήμα. Ήδη μετράει τρία γκολ και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει.

Ότι η αιφνίδια αλλαγή συστήματος (3-5-2 από 4-2-3-1) ήταν αυτοκτονική και φοβική επιλογή απέναντι στην Γερμανία. Κι αυτό διαψεύστηκε.

Ότι ο Πίκφορντ δεν κάνει για να υπερασπίζεται την εστία των «λιονταριών». Ήδη πέρασαν πέντε παιχνίδια στο Euro και κανείς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στην εστία του.

Σε όλο αυτό το μπλα, μπλα, μπλα, την φλυαρία, η Αγγλία απαντάει με νίκες. Με προκρίσεις. Με πειστικές εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά το γρήγορο γκολ που δεν ήρθε σε κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια, ήρθε από το 4ο λεπτό χάρη στον δημιουργικό οίστρο του Ραχίμ Στέρλινγκ και την εκτελεστική δεινότητα του Χάρι Κέιν.

Η πλάστιγγα είχε ήδη γείρει, οι Ουκρανοί είχαν τελειώσει ψυχολογικά, πριν καν… ιδρώσουν στο γήπεδο. Έμειναν στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος επειδή οι Άγγλοι δεν πάτησαν το πόδι στο γκάζι, όμως στην επανάληψη με το που σήκωσαν την μπάλα στον αέρα, τα πάντα τελείωσαν.

Με τρεις κεφαλιές, τα τρία λιοντάρια έφτασαν από το 63ο λεπτό το σκορ στο 4-0 και μετά… άραξαν στα κυβικά τους. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επιστρέφει στο Λονδίνο, περιμένει στο «Γουέμπλεϊ» την Δανία και έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι αυτή τη φορά τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share