Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εγκυος πέντε μηνών έτρεξε για τα προκριματικά των Ολυμπιακών με την κοιλιά στο στόμα - Το μήνυμα που ήθελε να περάσει(Βίντεο)

Η Flach βρέθηκε στην 15η θέση ανάμεσα σε 18 συμμετοχές

1 Ιουλίου 2021 14:52
Εγκυος πέντε μηνών έτρεξε για τα προκριματικά των Ολυμπιακών με την κοιλιά στο στόμα - Το μήνυμα που ήθελε να περάσει(Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η επταθλήτρια Lindsay Flach είναι έγκυος και διανύει την 18η εβδομάδα της κύησης. Αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε να πάρει μέρος στα προκριματικά των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα σε μια μέρα με εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία.

Την περασμένει Παρασκευή, μία ημέρα προτού αγωνιστεί στο έπταθλο στο Όρεγκον των ΗΠΑ, η αθλήτρια ανακοίνωσε στο Instagram ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Μοιράστηκε φωτογραφίες από την προπόνησή της, ενώ σε μια ανάρτηση η 31χρονη έγραψε: «Κάθε ιστορία έχει ένα τέλος αλλά στη ζωή κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Το μυστικό δεν είναι πλέον μυστικό». Επίδης, δες τι αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη για τα κιλά που έχασε μετά τη γέννα.

Η συμμετοχή της δεν έγινε με σκοπό να προκριθεί, αλλά γιατί ήθελε να περάσει το δικό της μήνυμα. Άλλωστε το έπταθλο είναι ένα από τα πιο απαιτητικά αθλήματα. Η Flach βρέθηκε στην 15η θέση ανάμεσα σε 18 συμμετοχές, αλλά για εκείνη το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε όλα τα αθλήματα ήταν από μόνο του μια νίκη.

Όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος τον περασμένο Μάρτιο, ο γιατρός της την έδωσε την άδεια να συνεχίσει τις προπονήσεις με μέτρο για τα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς, αρκεί να πρόσεχε τα προειδοποιητικά σημάδια που θα της έστελνε το σώμα της.

«Η μεγάλη μου ανησυχία ήταν να βεβαιωθώ ότι ήμουν υγιής και ότι το μωρό ήταν υγιές», δήλωσε η ίδια.

Η Flach, η οποία ζει στο Τέξας με τον σύζυγό της, έλαβε κάποια μέτρα προστασίας στα αγωνίσματα της περασμένης εβδομάδας και λόγω της υπερβολικής ζέστης που επικρατούσε. Έριξε ταχύτητα και σε κάποια αθλήματα δεν συμμετείχε πλήρως.

«Ήταν δύσκολο διότι ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ στο επίπεδο που ήμουν ικανή 18 εβδομάδες πριν και απλώς ήθελα να δείξω για τι είναι ικανές οι γυναίκες». Εξομολογήθηκε επίσης ότι η στιγμή που έμαθε ότι ήταν έγκυος ήταν «γλυκόπικρη» διότι σήμαινε το τέλος της καριέρας της στο έπταθλο.

Κάποιοι την κατηγόρησαν ότι έβαλε σε κίνδυνο το αγέννητο παιδί της, η ίδια όμως υποστηρίζει ότι πήρε όλα τα αναγκαία μέτρα. «Οι γυναίκες και οι μητέρες είναι δυνατές – Το σώμα τους είναι πολύ ικανό. Είσαι η μόνη που ξέρεις το σώμα σου», είπε η ίδια.

Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη - Οι φωτογραφίες που επιβεβαίωσαν το ευχάριστο γεγονός

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι πέντε μηνών έγκυος και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να το κρατήσει κρυφό. Ωστόσο, πρώτο το You είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της όπου φαινόταν η φουσκωμένη κοιλίτσα.

Την Δευτέρα (24/5), έγινε το τελευταίο γύρισμα για το YFSF και η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να φορέσει ένα κολλητό σέξι φόρεμα στο οποίο διακρίνουμε και την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δείτε το video ΕΔΩ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share