Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγωνία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Τραυματίστηκε σοβαρά - Εξετάζεται η περίπτωση να έπαθε ζημιά στους χιαστούς (Βίντεο)

Πάγωσε ο χρόνος

30 Ιουνίου 2021 09:19
Αγωνία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Τραυματίστηκε σοβαρά - Εξετάζεται η περίπτωση να έπαθε ζημιά στους χιαστούς (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τίποτα δεν πήγαινε καλά για τους Μπακς τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/6) στην Ατλάντα και 7:14 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, τα πράγματα δυστυχώς έγιναν ακόμη χειρότερα για την ομάδα του Μιλγουόκι που βρισκόταν πίσω με 62-52.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του Κλιντ Καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει σε υπερβολικό βαθμό και να τον κρατήσει για αρκετή ώρα στο έδαφος. Επίσης, στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος ο Γιάννης.

Ο Greek Freak σηκώθηκε με την βοήθεια του Θανάση Αντετοκούνμπο που ανησύχησε και έσπευσε να τον υποστηρίξει, προσπάθησε να περπατήσει με τις δικές του δυνάμεις στα αποδυτήρια της State Farm Arena και τα κατάφερε, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί και να του δίνει κουράγιο.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Αντετοκούνμπο επέστρεψε στον πάγκο των Μπακς, όμως ήταν φανερό ότι πονούσε, ήταν φανερό ότι το πρόβλημά του ήταν σοβαρό και γι' αυτό στο πρώτο timeout πήγε ξανά στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Αγωνία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Τραυματίστηκε σοβαρά - Εξετάζεται η περίπτωση να έπαθε ζημιά στους χιαστούς

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Γιάννης υπέστη υπερέκταση, ωστόσο όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες, μόλις υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις. Προφανώς και ουδείς μπορεί να μαντέψει ή να εκτιμήσει αν ο Αντετοκούνμπο θα παίξει στα επόμενα ματς της σειράς, με το σκορ στο 2-2 πλέον, αλλά τους Μπακς να έχουν ξανά το πλεονέκτημα έδρας.

Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας του «Greek Freak» (Video)

Από τις 16 Μαΐου και για τρεις ημέρες το γηπεδάκι μπάσκετ, Τρίτωνα Σεπολίων, θα μετατραπεί σε κινηματογραφικό πλατό για τις ανάγκες της ταινίας «Greek Freak» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο παραγωγής Disney.

Ο κ. Καλογερόπουλος, διευθυντής του Athens Film Office, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις Έξι» για τη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και στη χώρα μας. Παράλληλα δείτε και το νέο τραγούδι της Ιουλίας Καλλιμάνη.

Όλα όσα είπε ο κ. Καλογερόπουλος

«Όλη η περιοχή θα αλλάξει, θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω τότε που ζούσε εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο», είπε ο κ. Καλογερόπουλος. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές, η οποία θα αναλάβει και τις εργασίες ανάπλασης του γηπέδου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Athens Film Office, τους έχει ζητηθεί να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές και να συνεργαστούν με τον δήμο Αθηναίων, την αστυνομία, να πάρουν διάφορων ειδών εγκρίσεις, καθώς πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που θα γίνει στη χώρα.

Η χαρά είναι μεγάλη για το εγχείρημα που πρόκειται να ακολουθήσει. Το κινηματογραφικό συνεργείο της Faliro House Productions, που έχει αναλάβει την παραγωγή για τη χώρα μας, θα βρεθεί και δεύτερη φορά στα Σεπόλια, καθώς θα γίνουν κι άλλα γυρίσματα και πιο συγκεκριμένα, στις 12 Ιουνίου σε σπίτι στην οδό Δράμας, στο οποίο θα ζει η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά το σενάριο της ταινίας.

Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας του «Greek Freak»

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Ελληνονιγηριανος επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Έχει ύψος 2,11 μ. και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους Μιλγουόκι Μπακς και την Εθνικής Ελλάδος.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Α2 κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ως παίκτης του Φιλαθλητικού. Κατόπιν, επιλέχθηκε στο ΝΒΑ Ντραφτ στη θέση 15 από τους Μιλγουόκι Μπακς το 2013, όπου και εξελίχθηκε στον κορυφαίο παίκτη της ομάδας στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες και σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος του NBA,όντας μεταξύ άλλων δυο φορές MVP του πρωταθλήματος (2019, 2020) και πέντε φορές μέλος του All-Star Game ΝΒΑ.

Έχει τον αριθμό 34 στη φανέλα του και το αγωνιστικό παρατσούκλι του είναι The Greek Freak. Στις 15 Δεκεμβρίου 2020 ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Μιλγουόκι Μπακς για 5 χρόνια για 228 εκατομμύρια δολάρια.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share